mei 2018
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08mei

  Vandaag was ik weer vroeg wakkert en heb in m’n kleine Quechua maar de weploggert gemaakt van gisteren… Nadat die klaar was ben ik gaan ontbijten. Edwin kwam al even buurten wat de plannen zijn voor vandaag en we hebben weer afgesproken dat we om 11:00 de bus omhoog zouden nemen.

  Ik vond het wel opvallend dat er om 10:00 al een grote bus vol omhoog ging… Ik had gezien dat er een mogelijkheid bestond dat het al vroeg zou over-ontwikkelen dus wellicht dat er daarom al zo vroeg mensen omhoog wilden. Na het ontbijt heb wat omgeklooid en afgewassen en heb nog wat spullen in m’n auto geprakt, want het plan was nog steeds om vandaag te vliegen en morgenvroeg naar Nederland te vertrekken. Toen het 10:45 was heb ik m’n pakzak gepakt en ben ik naar Edwin en Jacqueline gelopen. Toen we daar even omhoog keken richting Wiesflecker en de Emberger bleek het al behoorlijk donker te worden hier en daar… En met de vroege overontwikkeling in gedachten begon ik te twijfelen of ik überhaupt nog wel zou gaan vliegen. Ik kon ook de boel inpakken en noar hûs rijden… Lang verhaal kort: ik heb eieren voor m’n geld gekozen en heb de boel opgebroken, betaald, afscheid genomen van J&E en Den Vloam (die kwam ik tegen toen ik afval wegbracht) en heb rond 12:00 de Vølvø aangetrapt…

  De drukte onderweg viel mee en ik heb geen enkele file gehad. Ik ben dit keer wel via de Felbertauern gegaan, en dat was niet een goede keuze want ik heb daar behoorlijk veel vertraging opgelopen door trekkertjes, vrachtwagens en ander traag verkeer. Uiteindelijk draaide ik om 10:40 de dam op en was ik weer thuis.

  Resuméé Mastrubéé
  Helaas was ik voor de échte “Hammer-tagen” een week te laat maar we hebben toch best redelijk weer gehad. En het was erg gezellig met Pietert, Edgar, Monique, Benjamin, de familie Den vloam, en Edwin en Jacqueline. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot  een volgende keer!

  Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:23

Leave a Reply