juni 2018
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10jun

  Het LT Pauperkamp

  Na een wat mindere nachtrust (een campinggast vlak naast ons – waarvan we de naam niet zullen noemen omdat het Edgar was – snurkte as een dijkwerker) hebben we heerlijk in het zonnetje ehm.. schaduw ontbeten. Het is bloddie hot en overontwikkeling dreigt dus we zijn met z’n drieën rond half elf met de Hohe Salve lift naar boven gegaan (Edgar Theo en ik).

  Stefke klaar om te starten van de Hohe Salve

  Eenmaal boven hebben we niet getreuzeld en zijn meteen gestart. We hebben een leuk vluchtje gemaakt en zijn bij de camping geland. Annie is meegegaan met de lift naar boven en is helemaal naar beneden gelopen (1200 hoogtemeters!!!).

  Formule-1 kijken

  Toen we geland waren spetterde het licht dus hadden het goed getimed. De rest van de middag hebben we genoten van allerlei ongezonde- edoch lekkere dingen en weldra kwam de rest van de ontbrekende Laffe Teckels en Asbakkies langzaam binnen druppelen. Pietert was met de vrachtwagen van z’n broer afgereisd, omdat Dirk en zijn rotzooi (en 2 kratten bier) mee moest en dat past niet in een Beamer van het 4-type… Jasper en Laura waren er ook al en het was al gauw weer erg gezellig.
  HIER de foto’s.

   

  ‘s Avonds hebben we ons erg vermaakt met standaard belachelijkheden zoals we gewend zijn met de Laffe Teckels.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:22

Leave a Reply