juni 2018
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jun

  Monique en Valerie (en de hondjes) waren ook mee

  Vandaag de 2e dag in de XC week van Winxover. Gisteren matig weer en een “inkom-dagje” maar vandaag hebben we gelukkig betere condities. De taak die we gesteld hebben is een out en return naar Belluno. Ik (Jeffrey) was uiteraard weer de ongeduldigste maar dat was vandaag geen probleem. Ik vond links om de hoek de bel en ben naar wolkenbasis gebracht. Toen ben ik meteen weg gestoken richting Belluno. Lang verhaal kort: met geduld en verstandig vliegen heb ik de taak volbracht en ben weer terug gekomen en geland op de camping. Op de heenweg veel samen met Marga van Woensel opgevlogen.

  Stefke gestart en op weg naar Belluno

  Vandaag hebben bijna alle Teckels de taak gehaald dus dat was erg gaaf! HIER kun je onze vluchten zien op DOARAMA in 3D. Je kunt zelf kiezen wie je wilt volgen door op de “Focus” knop te klikken rechtsboven.

  ’s Avonds hebben we met de Teckels en Asbakkies bij het restaurant op de camping gegeten. HIER de foto’s en HIER weer onze vluchten op XCONTEST. En Bennie heeft een gave video gemaakt van deze dag:

  Ook Max heeft een gaaf filmpje gemaakt:

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:04

Leave a Reply