juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14jun

  Kleinarl Maandag 14/6/22
  Vandaag ben ik jarig en heb heul veul felicitaties mogen ontvangen via de digitale media. Bedankt daarvoor! .
  Vandaag is het skitterrond weer en Annie heeft een mooie wandelroute bedacht om in te komen. We gaan vanaf de camping naar Kleinarl lopen en daar het pad volgen wat de x-alps atleten ws ook gaan lopen donderdag tijdens de proloog. Alleen haken wij halverwege af en gaan dan naar Wagrain en dan met de bus weer terug.

  Annie met een van de Boerderij/camping katten

  Het is een mooie route en we genieten van de geuren en kleuren van de Alpen weides. Toen we weer door Wagrain liepen kwamen we langs de x-alps “camping” (lees:parkeerplaats) waar we veel campers (o.a. Coconea, Roemenië)en tentjes (Nick Neynens, Nieuw Zeeland) zagen van de atleten en ook die van Ferdy van Schelven. We hebben even een praatje gemaakt met Ferdy (en een zelfie gemaakt voor de weblog) en zijn toen richting bushalte gelopen.

  Effe beppen met Ferdy van Schelpen

  Eerst nog even een FFP2 mondkapje gescoord want die zijn verplicht hier in het OV (en overige openbare gelegenheden). Toen met de bus weer terug naar de camping alwaar Aaron Dorogati (Italië) ook zijn Lamborghini en tent had neergezet.Vanavond eten we bio-kip met zoetzure saus en verse groente… Het was een geslaagde dag.

  Aaron Durogati met z’n Lamborghini

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by adminstefke @ 19:38

Leave a Reply