juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jun

  Kleinarl vrijdag 18/6/21
  Vandaag hebben we na uiteraard een heerlijk ontbijtje (met Croissantjes en gekookte eitjes) om 10:08 de bus gepakt naar het liftstation in Wagrain. We gaan met de lift naar Grafenberg en vanaf daar lopen; uiteindelijk weer terug naar de camping. Toen we net uit de lift stapten zagen we Ferdy van Schelven toevalligerwijs weer met een paar andere piloten. Ze gingen een stukkie vliegen. We hebben hem met rust gelaten en zijn gaan lopen.

  Meertje boven op Grafenberg

  Het is nog steeds mudjewarm dus dat word afzien in de zon. We moesten ook nog 500+ meter klimmen steil omhoog en dat was voor ondergetekende best zwaar want ik heb vandaag geen goede beens… En die 1200 meter afdalen was ook best zwaar. Gelukkig mooi stukje onder de bomen in de schaduw maar toch was ik blij dak weer beneden was.

  Wat wel grappig was: we zaten ergens halverwege de afdaling even een appel te eten op een bankje: werden we toegeroepen of we Hollands waren en op mijn bevestiging klonk al gauw een felicitatie met de gewonnen voetbalwedstrijd op Oostenrijk . En toen pas zag ik dat het Christian Maurer was met z’n supporter Thomas Theurillat . Ze waren omhoog aan het buffelen en we hebben effe geklept en uiteraard een zelfie genomen . Aardige gasten!

  Maurer / Theurillat

  Eenmaal terug op de camping begon het al gauw te spetteren en er volgde een enorme regen/onweersbui! De beek veranderde in een bruine wilde rivier en de paardebak in een vijver! We hebben stug volgehouden en zijn gewoon buiten blijven zitten en hebben in de stortregen ons prakkie opgegeten . De bui duurde wel een half uur en toen klaarde het op en volgde er prachtig avondrood. Nu zitten we gezellig te lezen / webloggen met een heerlijk muziekje op de achtergrond en een bakkie thee ❤️

  Morgen vertrekken we naar de volgende camping (waarschijnlijk bij Brixen).

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by adminstefke @ 20:56

Leave a Reply