juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 19jun

    Kleinarl, zaterdag 19/6/21
    Vandaag hebben we op ons dooie akkertje ontbeten en de boel ingepakt en zijn toen naar Brixen im thale gereden. Voordat we weggingen hebben we nog wel even een selfie gemaakt met de buurtjes: Aaron Durogati en z’n supportster.

    Selfie met team Aaron Durogati

    Eenmaal aangekomen op “Campingwelt Brixen” hebben we een mooi plekkie uitgezocht en de boel geïnstalleerd. We kregen wel de waarschuwing dat er vandaag een grote groep zou arriveren die mogelijk wat herrie geeft. Maar ze zouden maar 1 nacht blijven. Het bleek dus een groep Nederlanders te zijn die deelnemen aan de “Barrel-challenge” (https://www.thebarrelchallenge.nl/inschrijven/zomereditie-2021/). Vanavond was de laatste avond van hun reis naar Kroatië met oude barrels en zoals wij weten uit het verleden kan dat inderdaad veel herrie geven .

    Ons nieuwe plekkie

    We hebben geluncht en toen is Annie met de fiets naar Kitzbühel gegaan om te kijken of de lift daar gaat naar halverwege het parcours van de hanekamrennen. Daar is namelijk turnpoint 3 en daar willen we bij zijn . Ik ben lekker op m’n strechurt gaan liggen en heb lekker wat gehangen en gedoezeld. In de loop van de middag kwamen de eerste barrels de camping oprijden en dat was wel lachen: de ene auto nog fraaier uitgedost dan de ander en vaak voorzien van lampen, toeters, scheepshoorns, p.a. speakers etc. Al gauw ging de boombox aan en was het een gezelligheid van jewelste.

    Tijdens etenstijd was het iets rustiger want toen gingen ze allemaal eten bij het restaurant op de camping maar ‘s avonds gingen ze echt los. Annie en ik waren voorbereid en moesten erg lachen om de muziek, teksten, toeters, rookinstallaties (koelvloeistof injectie in het uitlaatspruitstuk) enzovoort. We hadden zelf ook al wat borreltjes op dus we hadden lol. Rond 01:30 werd het langzaamaan wat rustiger en zijn we te bedde goan.

    Klik hier voor alle foto’s

    <—- Vorige               Volgende—>

    Posted by adminstefke @ 20:57

Leave a Reply