juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jun

  Brixen, maandag 21/6/21
  Vandaag hebben we afgesproken met Dirk en Jantine bij de Hanekam lift in Kitzbühel. We gaan vandaag kijken bij de #redbullxalps Turnpoint 3 en ik zal weer proberen mooie video’s te maken van de gebeurtenissen aldaar en dan vooral van Ferdy van Schelven natuurlijk.

  In de Hanekamlift met Dirk en Jantine

  We hebben een enkeltje omhoog genomen want we willen naar beneden lopen aan het eind van de dag. Eenmaal boven waren we precies op tijd want de eerste atleet was al in landing! Het was Paul Guschlbauer die als eerste landde en z’n handtekening zette. Vervolgens heb ik van alle atleten de binnenkomst vastgelegd en heb mij als wethouder Hecking steeds naast het intekenbord gewurmd zodat ik steeds de beste shot had (en met als gevolg dat ik op iedere video sta die bij het intekenbord gemaakt is ).

  Het was een fantastische middag en we hebben genoten en gelachen. Daarna zijn we 800 meter naar beneden gewandeld en hebben we ons neergevlijd op een mooi terras voor een heerlijke alcoholische versnapering en een Jausenplatte. Annie heeft nog een ijsje gescoord natuurlijk .

  Toen dat allemaal naar binnen gewerkt was zijn we weer 12 km terug gefietst naar Brixen en Dirk en Jantine weer naar St Johan. Veel video’s van deze dag aan elkaar geplakt en op joetjoeb gezet

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by adminstefke @ 21:13

Leave a Reply