augustus 2008
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24aug

  We hebben vannacht goed geslapen, en om een uur of 9 gingen de luiken los. Ik was er vannacht wel even uit geweest om te zeiken, en ondenaks een schele hoofdpijn heb ik ook best redelijk geslapen.

  Vanochtend konden we vanuit onze slaapzakken niet écht goed inschatten wat voor weer het zou zijn. Het was nog best fris en de zon scheen niet, zo leek het. Maar toen we eenmaal biten waren bleek het schitterond weer te zijn. Hemeltje blauw en windstil. De zon was gewoon nog niet over de kam gekomen dus zaten we nog in de schaduw. De voorkant van de kemping zat al in de zon, dus dat kon niet lang meer duren.

  We hebben het gebruikelijke ochtendritueel ondergaan en hebben toen een plan de campagne gemaakt. We gaan wandelen vanaf de kemping, en we zien wel waar naar toe. Even een goede wandelkaart gekocht bij de receptie en wegwezen. We hebben de Pitztaler kloof bekeken en hebben een mooi tochtje gemaakt. Om een uur of half vier waren we terug op de kemping alwaar we op het terras genoten hebben van een Weissen (dunkel) en een Eiskaffee.

  We hadden onderweg een prachtig teletubbieveldje gezien, pal naast de kemping, en dat leende zich uitstekend voor het betere parapent-oefen-werk! Annie heeft op het terras even gevraagd of het een probleem zou zijn als we er gingen oefenen, maar dat was totaal geen probleem, zolang we maar op het gemaaide gedeelte bleven. Sterker nog ze verteld dat de veldjes regelmatig gebruikt worden als landingsplaats voor paragliders
  Dus Annie heeft daar heel fanatiek geofend, en ik heb een beetje voor instructeur- en fotograaf gespeeld. Annie heeft zelfs nog wat hopjes kunnen maken, ondanks dat de wind vrij cross stond. Hartstikke gaaf!
  Daarna hebben lekker gedouched en heeft stefke weer voor chefkok gespeeld en heeft een 3-sterren maaltijd bereid voor z’n prinsesje bestaande uit: Lupack hamburgers met gebakken ui-ringen, Rode kool en Aardappelpuree…
  Het koelt hier ‘s avonds flink af, dus nu zitten we in de voortent met berenburg en de kachel aan… Heerlijk!
  We hebben vrij veel foto’s gemaakt en die kun je HIER vinden.

  Oant Moarn!

  (Oh ja: Henk, Anita is héél blij dat peke weer eens z’n harzes laat zien… geef hem maar een aai over de bol. En Anneke: je moet voor Haus Kathrein in Fiss bij http://www.chatel.nl/ zijn)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:25

2 Responses to “24 Augustus: Wandelen en oefenen…”

 1. Gerard Says:

  Mooie foto’s, maar foto DSC_3459 bevat sluikreclame. Wel lief dat jullie dat drinken. Is eens wat anders als rosé en bier.

  Veel plezier en geniet ervan.

  Groetjes,
  Gerard

 2. Jasper Says:

  Mja ik geef je gelijk Gerard, ze drinken iets wat ik niet van ze gewend ben. Ow, ik snap t al: ze hebben de (gecastereerde) katers thuis gelaten.
  Verder zien die foto’s er uit als een straf; ben blij dat ik op kantoor zitten mag!

Leave a Reply