augustus 2008
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 25aug

  Annie doe het verslag van vandaag:

  Vandaag was het weer een schitterende dag, vanmorgen lekker uitgeslapen, ontbeten en de auto in, want ik had een mooie toch uitgezocht in het gebied boven Jerzens.

  Het was eerst nog wat bewolkt, maar dit kwam wel goed uit want we moesten eerst (nadat we lift hadden genomen) 500 meter klimmen. Eerst een stuk over een rode piste, dit was te verwachten, want boven Jerzens is een heel skigebied, maar gelukkig kwamen we bovenop een kam en het pad ging vanaf daar helemaal over de kam naar de Hochzeiger. Een prachtig pad, links en rechts uitzicht op een dal, af en toe moest je wel uitkijken want her was soms erg smal….

   

  Op de de Hochzeiger hebben we even rondgekeken en daarna snel verder, er waren meer mensen vandaag op het idee gekomen om hierheen te gaan. Vanaf de Hochzeiger een mooi smal pad naar de Sechszeiger weer met prachtig uitzicht. We kwamen langs de parapentstartplek, maar niet geschikt om te starten want de wind kwam van achter… Ook kon dit niet omdat Jef z’n scherm niet bij zich had….

  Vanaf de Sechszeiger via een steil pad weer naar beneden, we begonnen de benen al wat te voelen (we waren ook al een aantal uurtjes bezig). Het plan was om terug te lopen naar de auto; dus niet met de lift, want
  we laten ons natuurlijk niet kennen.. Pfff met de lift naar beneden… Dan ben je een watje hoor!!! Dus na een paar uurtjes verder kwamen we om half 6 bij de auto terug. 1100 meter hadden we afgedaald.

  We moesten ook nog even wat boodschappen doen en kaarten halen. Eenmaal terug op de camping heeft Jef gekookt: Schnitzel-Hawai! (nee geen kip-hawai, want we konden geef kipfilet krijgen…)

  Nu zitten we lekker in de tent met ons kacheltje aan, want het is ‘s avonds hier gauw erg fris, ook ‘s nachts. We zijn best moe, en een “bietie stief”….

  De foto’s van vandaag vind je HIER.

  Tot morgen!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:28

3 Responses to “Pittige wandeling!”

 1. Peter Says:

  Wederom heel fijn om met jullie mee te kijken. Wrijf het er maar in! Ondertussen doen wij al het werk. Zodoende is het nu mogelijk om ingelogd als admin te reageren op dit bericht. Waag het eens!

 2. admin Says:

  Ha die Peter,
  Nou… Ik heb op het laatst Firefox gebrobeerd, en die werkte wel!!?? Nou… gaan we daar maar me werken dan.

  Kijken of deze posting het doet. Latex, en nogmaals bedankt!
  Stefke & Annie.

 3. Peter Says:

  Hij doet het 🙂

Leave a Reply