augustus 2008
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27aug

  Annie doet het verslag:

  Vanmorgen was het eerst bewolkt, maar die verdween al vlot, en de temperatuur gaat met de dag steeds meer omhoog. Na het gebruikelijke ontbijt de auto in en richting Arzl. Dit is het eerste dorpje van het Pitzdal.

  Inmiddels was de zon al volop aan het schijnen en was het al zomers warm. Na wat heen en weer gezoek voor een parkeerplaats konden we beginnen aan de tocht. De bedoeling was om naar de langste voetgangersbrug van Oostenrijk te gaan, de zgn “Benni Raichbrug”  ; of zoals Jeffrey hem noemde: de “Ik-ben-nie-rijk-brug”. Benni Raich is de plaatselijke ski-held van deze omgeving. Waarschijnlijk is hij met deze naam niet zo zeer rijk, maar er is wel een brug en ski-lift naar hem vernoemd…. tja, moei anders?!

  Nou, al gauw waren we bij de brug… Wel spectaculair, want behalve de enorme diepte word er ook vanaf ge-bungy-jumped. Maar helaas niet toen wij er waren. Toen zijn we verder gegaan. Omdat we nog steeds de tocht van eergister in de benen hadden was de planning om ook vandaag niet tot het tandvlees door te gaan.
  Gelukkig is me dit als “wandel-planner” goed gelukt want we waren om half 4 terug op de camping.

  Het was verder een mooie tocht, onder andere door het boerendorpje “Wald”, langs landerijen en langs de rivier de Pitze. Hier hebben we nog lekker een half uurtje gepauzeerd met de voetjes in het water, en lekker in de zon en Jef heeft nog even een dammetje gebouwd….

  Toen we terug op de camping waren hebben we nog lekker in de zon/schaduw zitten lezen, zonnen, en halve liters bier weg zitten te tikken, en nu is het half 9 en bijna donker.  Jef staat nu aan de afwas, en ik ga nu weer verder met mijn spannende boek!! (Nachtschade, v.K arin Slaughter…. Gea nog bedankt, hij is super spannend!)

  En HIER vind je de foto’s
  Doeiiiiiiiiiiiiii

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:06

One Response to “de “Ik-ben-nie-rijk-brug”…”

 1. Rudi Says:

  Hoi Annie (en us Stefke),
  Ook ik ben begonnen aan de reeks boeken van Karin Slaughter
  en ben er inmiddels aan verslaafd. Ben nu bezig in het 5e boek!!
  Dus voor je volgende vakantie…

  Mzzl Rudi

Leave a Reply