augustus 2008
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30aug

  Annie doet het verslag:
  Afgelopen nacht zijn we een paar keer wakker geworden van de kat die om de tent liep te miauwen. Kort hierna viel er volgens mij iemand uit het bed van de camper achter ons… Het was allemaal wat onrustig. Voor 7 uur was Jef al klaar wakker dus moesten we er maar uit….. Alles de auto in ontbijten en op naar Greifenburg.

  Gisteravond hadden we al bedacht om over Italië te gaan, want volgen Tom (die van Tom) was dit de snelste route: 3 uur en 40 min. Om kwart over 9 vertrokken we. Nou het viel best nog tegen, veel vakantiedrukte, ook op de Brennerpas voor de tol. Het viel mij op dat we in de file stonden met: Duitsers, Nederlanders, Polen, Tsjechen, Engelsen, Oostenrijkers behalve Italianen….

  Om 2 uur kwamen we aan op de camping, er waren veel parapenters in de lucht. Eenmaal op de camping kwam Daniël ons begroeten, Judith was lekker aan het zwemmen en zonnen bij het meer. Het was lekker warm in de zon, gelijk de tent opgezet en laten luchten.

  Om een uur of 4 zijn Jef en Daniël nog even naar de Embergeralm geweest om een vluchtje te maken, en ik heb Judith maar even opgezocht bij het meer.  Jasper kwam om 6 uur aan, hij had in Duitsland veel in de file gestaan.

  Nou zitten we onder onze gekregen tarp (nog heel erg bedankt Marianne+Gerard) met lampjes heel gezellig. Het is nog heerlijk zwoel weer en de krekeltje tjirpen…  Morgen moeten we (Judith+ik) klaarstaan, dan begint onze cursus…..

  HIER zijn de foto’s va vandaag.

  Tot morgen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:35

Leave a Reply