oktober 2008
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04okt

  Zaterdag 4 Oktober 8:12 Koblenz.

  We zitten nu in de auto ergens in de buurt bij Koblenz als ik dit schrijf.

  Gistermiddag hebben Jasper, Rudi en ik (Jeffrey) om een uur of 3 ‘s middags een afscheidsborrel gehouden in JJ’s place in lelystad, om op gepaste wijze afscheid te nemen van Rudi. We hebben geprobeerd om hem mee te krijgen naar de Dolomieten, maar helaas… Hij wou/kon niet. Alhoewel we een schittering in z’n ogen zagen toen we vertelde dat er w.s. nu te skieën is in de Dolomieten, omdat er een leuk pakkie sneeuw gevallen is.

  Na 3 witbiertjes zijn Jappie en ik vertrokken richting Almere naar Olaf z’n huis, want we gaan daar vanavond eten, zuipen, pokeren, apekooien en blijven daar slapen, zodat we Zaterdagmorgen vroeg kunnen vertrekken.

  We hebben daar heerlijk gegeten (gebakken aardappeltjes met stukjes kipfilé, mango, keshewnoten op een bedje van sla, en ijs toe), en zijn toen aan het pokeren geslagen. na 3 potjes en 2 flessen rode wijn, was het duidelijk wie de onbetwiste pokergod is van het westelijk halfrond: “Stefke de Laffe”!

  Daarna zijn we maar gaan slapen. Ik lag op een kamer apart met 2 opblaas matrasjes, en als ik daarop ging liggen en me omdraaide, was het net of ik een duikerspak aanhad in en bak met ballonnen… Zo kraakte het! Had ik zelf overigens geen last van, want ik slaap met een dempert op m’n harzes.

  Straks meer.

  Ok.. Het is nu 22:00 uur en we zitten hier gezellig in de lounge van het hotel met Daan, Jappie, Olaf, Wilma en ik… Jasper en Olaf kijken naar Ski instructies op de laptop (!), en Wilma krijgt GPS onderricht van Daan, omdat ze een nieuwe GPS heeft. We zij 17:00 gearriveerd hier en der ligt behoorlijk veel sneeuw. We komen echt in wintersport sferen! Het is koud, zonnetje schijnt, en sneeuw in de bomen…

  Ayke en de rest was er al en heette ons welkom in de bar van het restaurant.  Het is een prachtig hotel en een even zo prachtige omgeving. Na een paar welkoms biertjes zijn we gaan eten met de hele bups om 19:00 en dat was prima.

  Morgen gaan we waarschijnlijk naar Campitello omdat de lift nog draait morgen. Dat betekend vóór 9 uur ontbijten en klaar staan!

  De kamers zijn heel erg netjes en we hebben ook een leuk balkonnetje, dus dat is helemaal prima. Jappie deelt met Olaf een kamer en ik met Daan.

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 14:35

One Response to “Heenreis”

 1. Annie Schilder Says:

  Ik zag dat je in de auto de weblog van onze vakantie zat te bekijken, ik herkende de foto….. van dat gehucht waar we de 1e dag door zijn gekomen, en de 2e dag van boven af konden zien…. leuk!
  Als ik de foto’s van vandaag zo zie krijg ik helemaal al zin in de wintersport! Ik hoop voor jullie dat het een goede vliegweek word, enne vanuit de lucht is al die sneeuw natuurlijk ook fantastisch!…Veel plezier!
  Liefs Annie

Leave a Reply