oktober 2008
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07okt

  Stefke is de bok:

  Vanmorgen was het redelijk bewolkt en Ayke had het plan opgevat om naar Feltre te gaan. Dat was best een tippeltje (kleine 2 uur) maar wel de moeite waard. In Feltre scheen de zon, en er was geen hond te bekennen op de startplek, en er stond een mooi up-windje. Feltre heeft een prachtige startplek: heel ruim en breed en vrij vlak aan de bovenkant. Daardoor kun je er prachtig toplanden, en dat werd ook driftig gedaan.

  We hebben prachtig kunnen vliegen en sommigen hebben een paar keer getop-land. Ook Harry was meegereden met z’n kempert, en hij mocht meerijden met het busje naar boven, dus eindelijk hebben we weer eens samen kunnen vliegen. We hebben allemaal 2 tot 4 vluchten kunnen maken, en de laatste vlucht was wel erg mooi: allemaal de schermen uitleggen, en op aanwijzing van Pieter om-en-om snel achter mekaar wegstarten. Het resultaat was een armada van pents die richting de landing ging. Erg gaaf!

  Daarna de hele bups weer in de busjes en ergens halverwege Feltre en Arabba hebben we een een pizzeria aangedaan.

  Nu zitten we met z’n allen de video’s van vandaag te bekijken (en vooral hard lachen om de bloopers!)

  HIER de Laffe Teckel foto’s.

  En hier zijn nog wat foto’s van Wilma van eerdere dagen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:21

One Response to “Feltre”

 1. Joop! Says:

  Suppergaaf die plaatjes en verhalen, doe iedereen de groetjes daar.
  Leuk dat het weer zo mee zit en volgende week ook mooi weer.
  Gr. Joop!

Leave a Reply