oktober 2008
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09okt

  Ik hou het héél kort want het is laat en ik heb niet zo veel inspiratie.

  Kortgezegd was het vandaag een topdag. Allemaal dikke duurvluchten en sommigen van ons mooie overlandjes. We zijn meteen naar Col de Rodella gegaan en daar is een splitsing gemaakt tussen de bikkels en de mietjes. De mietjes gingen gewoon bij Rodella starten, en de bikkels gingen onder de Lankofel starten. En daar kun je alleen komen via een hele straffe- en best linke wandeling hier en daar steil omhoog met links en rechts steile afgrond.

  Het verhaal vanaf de Lankofel startplek: Effe relaxeren op de startplek en het juiste window afwachten. Het is prachtig vliegweer en sommige van ons waren al vlot aan de wolkenbasis. Mooi hoog over de Lankofel en het Sellamassief gevlogen. Helaas zakten sommigen ook uit. Op een gegeven moment melde Daniël, dat ie over de Pordoi pas ging richting Arabba. Jappie Pieter en ik gingen ook die kant uit en zijn allemaal in Arabba geland. Super vlucht!

  Daarna hebben we 10 seconden langs de weg gestaan voor een lift terug naar de Pordoi-pas, voordat een dikke Volvo stopte en we mee omhoog mochten. Op de pas hebben we heerlijk op het terras gezeten in de brandende zon met een Capachino. Na een uurtje kwam er weer een airtime busje langs die ons naar de start boven Arabba bracht (bij het Duitse gevallenen monument) en met wat “rare starts” (zie foto’s) kwamen de meeste van ons goed weg.

  En even een update van onze pechvogel Bea: Ze is vandaag al geopereerd, en maakt het goed.

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:42

Leave a Reply