oktober 2008
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22okt

  Ola!,

  We (Annie en Stefke) zitten met de schoonfamilie een weekje in Benidorm… We hebben heerlijk weer en genieten van het “goede” leven: Slapen, eten, badderen, weer eten, zuipen, nog wat eten, weer slapen, per ongeluk 15 kilometer lopen, weer wat eten en zuipen, ´s avonds flaneren op de boulevard (en daarbij wat zuipen), zwemmen, zonnen, eten, nog meer eten, weer wat hangen op het strand, snorkelen, zuipen, nog maar eens wat eten, en dit alles in T-shirt en korte broek, en samen met nog anderhalf miljoen krasse knarren…

  En ´s avonds hoeven we ons zeker niet te vervelen, want er zijn van allerlei shows hier in het hotel zoals slangenbezweerders, goochelshows, live muziek (waar hele kuddes bejaarden driftig op gaan line-dancen), acrobaten, etc etc.

  We halen met ons vieren wél de gemiddelde leeftijd van de hotelgasten met 40 jaar naar beneden (tot grote vreugd van het bedienend personeel), maar dat mag de pret niet drukken.

  Kortom: we hebben het hier prima naar de zin, en komen waarschijnlijk gebruind en 5 kilo zwaarder terug!

  Foto’s vind je HIER
  Latex!

  Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:39

3 Responses to “Groet vanuit Rolator-land…”

 1. Peter Says:

  Geen foto’s? Tsjongejongejonge, dat is een tegenvaller! De archeoloog in mij keek er zo naar uit na dit spannende verhaal! Fossielen kijken!

 2. Jasper Says:

  In bovenstaande log komt het woord “zuipen” 3x voor; het woord “zin” 1x als ook het woord “genieten”.
  Daaruit maak ik het volgende op:

  Maar met een bepaalde stabiele promilage in het bloed wordt blijkbaar alles aangenaam. Óók de basiscursus Paleontologie van Peter wordt dan “genieten”. Toch is het zo dat een bepaald alcohol niveau blijkbaar noodzakelijk is om de week door te komen. Tjemig ben ik blij dat ik in het herfstige nederland zit achter een knus bureau en niet in het zonnige Spanje. Met 1x “zuipen” epr dag kan ik het hier namelijk nét volhouden……

 3. Jeffrey Says:

  Nou… Zoveel drinken we niet… Het meeste gaat er overheen 😉

Leave a Reply