oktober 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01okt

  Even een update van gisteren en alvast van vandaag.

  Gister is weer een mijlpaaltje bereikt: Stefke kan onder de douche! Ik zet m’n rolstoel dan tegen de doucherand aan en zet m’n voet over de drempel en hijs me overeind. In de douche staat m’n looprek en een plastic tuinstoel, en ik hou me dan vast aan m’n looprek en hinkel dan een paar pasjes richting stoel. Daar ga ik dan in zitten en da kan ik heerlijk douchen. Gaat prima!

  Ik heb nu veel profijt van de wat ruim bemeten badkamer…

  Om een uur of elf is m’n zwager Peter gezellig op de koffie geweest, en ‘s middags is mien Pa weer langs geweest om mij m’n medicinale harinkjes te brengen… Heerlijk! ‘s avonds zij Leo en Marion langs geweest. Erg leuk.

  Vannacht heb ik slecht geslapen. Tot 03:00 ging wel maar daarna voelde ik me niet zo lekker. Ik heb een tijd TV gekeken en af en toe wat gedoezeld. Om 6 uur was ik het zat en heb ik de TV weer aangedaan. Ik heb hoofdpijn en voel me vandaag wat grieperig. Dat kan der ook nog wel bij 🙁 Ik heb maar even 2 paracetamolletjes genomen vanmorgen en nu (10:30) gaat het ietsje beter.

  De thuiszorg is om 9:30 langs geweest en heeft me een trombosespuit gegeven. Omdat ik me nu wel redden kan en Annie de trombosespuit wel kan geven heb ik me laten uitschrijven van de thuiszorg.

  Vanmiddag om een uur of 2 komen Jorden en Harry op visite. Leuk!

  groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:29

6 Responses to “Laatste keer thuiszorg”

 1. Andre Says:

  Mooie keuken en mooie pa

 2. Leendert Says:

  Hé die Jeff, het was fijn te zien dat je jezelf weer een beetje kunt redden.
  Je bent wel flink hoor petje af!
  Hebben weer even lekker bij gekletst, en je hachelijke avontuur mogen vernemen.

  Liefs Marjon en Leo

 3. grasland Says:

  Zagen jullie hem ook? Een duimpje omhoog!

 4. de heldhaftige kater Says:

  Hey lange gabbert !!!

  Wat een verhaal, beetje turbulentie in de vlieger en de gravitatiekrachten dolven bijna je graf.
  Gelukkig heeft je immense torso de val een beetje gebroken
  Je hoogst vermakelijke online praatjes in de kortst mogelijk recuperatietijd na de vliegramp sterkten het vermoeden dat de humor cellen in ieder geval ongeschonden zijn, maar je hebt natuurlijk ook een knots van een schedel.
  En de rest van het gammele lijf komt vanzelf wel goed, dankzij je uitstekende conditie (sinds wanneer ???) en mogelijk wat edelstaal in je gewrichten.
  Das weer eens wat anders als goude tanden !!
  Nu maar hopen dat Annie de nasleep een beetje overleefd….

  Ik weet inmiddels wel zeker dat een delta-vleugel een veel betere optie is, mocht ik ooit het luchtruim verkiezen boven het ruime sop onder een kite.

  Ciao di Pedro

 5. Jasper Says:

  He krullebol! (of ist nou krullenbol nouja),

  alles is gepakt en het heeft even wat inspanning gekost van verschillende mensen maar de weblog voor de volgende week Dolomieten is veilig gesteld!
  Pas goed op jezelf; hou het duimpje vier overeind (net zoals de eerste foto), en ik hoop dat Annie t allemaal ook nog een beetje vol weet te houden!

  Ciao!

 6. Kaatje Says:

  Hee Jef, watn maaager bekkie onnie! Goed dat je weer thuis bent. Maak het Annie niet te lastig heh? ;-)Doe kalman! Greetz K@@tje en Robin.

Leave a Reply