oktober 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03okt

  Nauwlijks had ik mijn vorige posting af, of Jasper SMS’te dat de eerste weblog op de FTP server staat, dus hier istie:
  —————————————————————————-
  En hiermee starten we de weblog van de Dolomietenreis 2009.

  Maar wel een beetje vreemd want we we missen onze opperteckel. Gelukkig zorgt Jeffrey ervoor dat de hele bliksemse boel op internet komt. Dank hiervoor !!!

  Gisteren avond was het om 20.00 verzamelen in Harderwijk bij Daan. Wilma was helemaal naar het noorden gekomen om de reis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jan en Jasper kwamen bijna gelijk aan. Nadat de C8 volgeladen was, hebben we het parkeerplaatsplan opgesteld en zijn de auto’s weggebracht.

  In precies 12 uur zijn we naar Arabba gereden. De reis verliep vlot, met als enig minpuntje, dat Daan eigenlijk veel zieker werd. Vertokken met een verkoudheid, wat zich leek te ontwikkelen tot een griep. Hier komen we later op terug.

  Jasper, een fervent tegenstander van ‘s nachts rijden, vond de rit wel erg kort, met name het stuk tussen Keulen en Munchen hadden we volgens hem wel erg snel gereden. 😉

  Eenmaal aangekomen in Hotel Olympia ( www.hotel-olympia.com ), zijn we gestart met een lekker bak koffie. Daarna de kamers verkend. Daan en Wilma zijn lekker een tukje gaan doen en Jasper en Jan zijn naar het Sella massief gegaan en hebben de kabinelift omhoog genomen. Omdat het prachtig weer was, hadden we een fenominaal uitzicht over de dolomieten en de alpen. Hier zijn ook de prachtige foto’s gemaakt. Jasper en Jan hebben op de berg een lunch genoten en toen ze terug kwamen bij het hotel, hadden Wilma en Daan ook geluncht. Het slaapje had Daan zichtbaar goed gedaan, want hij was aardig opgeknapt.

  En toen begon het grote terrashangen. Wilma probeerde te studeren, maar zelfs voor haar waren veel woorden abracadabra. (allemaal medische termen). Heerlijk in de zon en de koude wind hebben we gewacht op de eerste airtimers. Vanaf 4 uur kwamen ze langzaamaan binnendruppelen.

  Op het moment van schrijven hebben we net het diner op en zitten we in de bar de dag nog af te pilsen. De meeste zullen op tijd het mandje op gaan zoeken en kennis maken met hun kamergenoot. Weinige zullen wachten op de laatste gasten. Ayke is namelijk hals over kop ingevlogen om Barry te vervangen. Barry zit ziek thuis – arme vent – en Ayke gaat zijn taak overnemen. De verwachting is dat ze tussen 12 en 1 aan gaan komen vannacht. Daar gaan wij dus niet op wachten, maar zo lekker slapen. Morgen de eerste vliegdag en de weersverwachting is gunstig, dus slapen en morgen gaan met die banaan.

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:40

One Response to “Weblog Dolomieten: Eerste 2 dagen”

 1. Rudi Says:

  Hé Teckels,
  Het ziet er goed uit daar in de Dolemieten!
  Wel héél anders met zo weinig sneeuw. Geniet ervan!!
  Enhhh Jeff, erg dapper dat je de website bijhoud, terwijl
  je weet dat je er eigenlijk gewoon bij had moeten zijn.
  Toch een pluspuntje: er is maar één opper Teckel en dat ben jij!!
  Je ziet het, ze kunnen niet zonder je. Zelfs niet voor het bijhouden van de site.
  Mzzl en we komen snel weer bij je langs!!

Leave a Reply