oktober 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26okt

  Voor de échte ramptoeristen: Ik heb de foto’s gekregen van net na mijn crash op de Emberger en de foto’s van de eerste dag in het ziekenhuis. Alhoewel ik aardig in de kreukels lag, was ik mijn plicht als weblogger niet vergeten, en heb zelf gevraagd of ze wat foto’s wilden nemen. Ik ben der nu blij om, want ik ben – mede door de morfine, narcose en lichte hersenschudding – hele stukken kwijt van de gebeurtenissen daar op de berghelling… (Ik was bijvoorbeeld vergeten dat ik uiteindelijk gered ben door Jack Sparrow! 😉 )

  Ik wil mijn vrienden nogmaals heel erg bedanken voor de eerste hulp nét na de crash… Wilma, Gerard, Jan, Ruud, en Ralph (en iedereen die ik vergeten ben): Hééél erg bedankt voor jullie eerste hulp! Jullie zijn voor mij echte helden, en zal het nooit vergeten…

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:54

12 Responses to “Nagekomen foto’s…”

 1. Grasland Says:

  Wow, indrukwekkend. Wel mooi dat er foto’s gemaakt zijn. Mooie helicopter ook. :p

 2. Rene Says:

  Dammmm impressive.

 3. Sjeeraar Says:

  Misschien nog even het waypointje er bij waar jouw toen nog logge, fatsige, 100+kg zware en met 3 onderkinnen uitgevoerde lichaam lag? Dan kan iedereen die naar Greifenburg gaat zoeken naar je portemonnee…

  Btw, no problem. Behalve die 3 dagen spierpijn in spieren waarvan ik nooit geweten heb dat ik die had. Jij daarvoor bedankt.

 4. Stefke Says:

  Hahaha… mafkees! Ik ga zo m’n gps uitlezen en zal hem erbij voegen…

 5. patricia Says:

  Ja, behoorlijke heftige foto’s. Tja, dat mijn eigen broer nu zo op de foto’s staat. Gelukkig kun je nu weer min of meer in de keuken staan en Anita helpen met koken. Lieve groet uit het Hoge Noorden.

 6. Loek Says:

  Bijzonder heftig. Hou je haaks en beterschap.

 7. Bert Says:

  Dat ziet er niet echt lekker uit. Gelukkig gaat het nu weer een heel stuk beter met je. Op naar de 100% herstel. Dat je maar weer snel zelf je haring mag gaan kopen.

 8. Klaas Says:

  Hoi, zo te zien kun je nog niet echt het huis verfen of de heg snoeien dus ik vroeg mij af of je nog behoefte hebt aan leesvoer in de vorm van thrillers, fantasy o.i.d.?
  Ik rij elke dag over de A32 langs Wolvega, dus het is maar een kleine moeite om even wat langs te brengen in Oltpae.

  Groet’n Klaas

 9. Stefke Says:

  Hoi Klaas,
  Bedankt voor het aanbod, maar voorlopig heb ik nog kijk- en leesvoer genoeg.
  Groetjes, Jeffrey

 10. max stek Says:

  Ha Jeffrey,
  Dat profiel dat is wat! Je had even een belletje van 30 meter voor de downpour kwam… Ook de foto’s trouwens waarop het eerst zo ‘ gewoontjes’ lijkt, even liggen in het gras… Fijn dat het verder de goede kant uit gaat, wie weet voorjaar Algodonales als je er ook de zin en het vertrouwen weer in hebt. Veel sterkte met aansterken en hartelijke groet Max

 11. k@@tje Says:

  Hm….. even geen woorden, en dát is zeldzaam…

 12. wilma Says:

  Jack Sparrow (haha), ik moest ff nadenken, maar inderdaad…
  Toch was het wel vreemd om op dat moment foto’s te maken.
  Goed te horen dat je zo vooruit gaat. Voor jou mss niet snel genoeg maar toch.
  Enne…ik sluit me bij Gerard aan. Ook ik heb toen nog een aantal dagen last gehad van spierpijn in mijn bovenbenen van ‘t rennend downhillen.

  Lieve groeten uit het brabantse
  Wilma
  ps de ribben gaan inmiddels beter. Helaas heb ik door dit akkefietje de dolomieten vanaf het landingterrein moeten bekijken…

Leave a Reply