november 2009
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20nov

  Ergens op de dag van mijn ongeluk in Oostenrijk is mijn portomonee weggeraakt… Ondanks het feit dat mijn “redders” de hele helling afgezocht hebben en mijn harnas en pakzak binnenstebuiten hebben gekeerd, was mijn portomonee zoek…

  Anita heeft toen al mijn pasjes en creditcards laten blokkeren en Marian heeft een proces verbaal laten opmaken op het politieburo in Lienz. Inmiddels heb ik al mijn pasjes en creditcards weer, en gisteren heb ik zelf mijn nieuwe rijbewijs weer op kunnen halen op het gemeentehuis.

  Net na het ongeluk hebben ze een bandje van mijn harnas kapot moeten knippen om mij te kunnen stabiliseren, dus ik wil mijn harnas weer laten repareren en moet hem daarom opsturen naar Moonair. Ik was gisteren bezig om alle overbodige zaken er uit te halen, zodat het pakket wat kleiner en lichter wordt. Toen ik daarmee klaar was lag er plotseling een portomonee naast me op de vloer… Hij moet dus ergens onder mijn zitje gezeten hebben en is er uit gekomen door mijn gepeuter… Hoera! Mijn 25 euro ook weer terug 😉
  dsc_4895

  Ik kon vervolgens wel alle pasjes doorknippen en wegmieteren, want daar heb ik niets meer aan…
  dsc_4891

  Oh, en deze wilde ik ook nog laten zien… Een heel toepasselijk kadootje gekregen van Peter Weiland: Een bouwpakket van de helicopter die mij van de berg geplukt heeft:
  dsc_4894

  Groet’n

  Stefke.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:59

2 Responses to “PORTOMONEE TERUG!!!!”

 1. Sjeeraar Says:

  O ja, nou weet ik het weer!! Daar had ik ’em neergelegd.

 2. Sjoerd en Anneke Says:

  Zullen we vertellen dat er eigenlijk 75 euro is zat ? neh .. 🙂

Leave a Reply