juli 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06jul

  Zo… Daar zijn we weer… Thuis bij onze roedel van 7 katten! En het ontvangst was allerhartelijkst!

  Vanmorgen reden we in de regen iets voor tienen met de kempert de camping af in Oostenrijk, en om 19:30 hadden we thuis kunnen zijn, mits we geen pitstop hadden gedaan bij de McSnack in Zwolle 🙂

  De reis verliep prima, en tot onder Keulen was er niets aan de hand op “onze” snelwegen, maar toen spraken we een trucker bij een benzinepomp, en die vertelde dat er allemaal ellende was rond Keulen… Wij nog even op de iPhone-file-app-duitsland gekeken, maar daar stond “slechts” 1 file van 2 km. vermeld. We zouden wel in de avondspits door Keulen moeten rijden, dus we hebben toch het zekere voor het onzekere gekozen, en net op tijd afgeslagen de 48 op… Dan zouden we verderop aansluiting met de 61 krijgen (West reinische route).

  En maar goed dat we dat gedaan hadden, want een kwartier later kwam de melding dat er een ongeluk was gebeurd en er al 8 km. file stond (en groeiende). Ik zeg: Goede keuze! We hebben nu dus nergens vertraging opgelopen…

  Thuis was alles ook prima. Mijn nieuwe druivenstokken zijn enorm gegroeid, evenals mijn grasveld… Dat wordt dus zweten met de grasmaaier morgen 😉 En Pa en Moe Heida hebben zich enorm uitgeleefd in de tuin, en heel veel onkruid gewied, en plantjes aangeplant. Ziet er super netjes uit! Top!

  Deze week de kempert weer schoon en bedrijfsklaar maken, want die gaat volgend weekend weer terug naar de Alpen, want m’n zwager en zwagerette  gaan er mee de hort op…

  Latex!

  ps: waar gaan we lieren dit weekend??? 🙂

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:23

Leave a Reply