juli 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jul
  Parawaiting op het terras

  Parawaiting op het terras

  Stefke doet verslag:
  Nou… zitten we dan… 22:00 uur en zonder Gerard en Marianne en Jorden en Miep … Zij hebben zulke ingewikkelde kempiff-kastelen, dat ze een halve dag eerder de boel moeten afbreken om de zaak droog over te krijgen… Jammert 😉

  Maar evenzogoed zitten Jappie, Daan, Pieter en ik gezellig onder de shelter met een roseetje. het is heerlijk zwoel nog. Vandaag was een topdag!  We hebben super gevlogen en mooie overlands gemaakt tussen Hohe Salve, Choralpe, en weer terug naar Hopfgarten. Ik ben tussen door ook nog achter de kempif geland, en daarna weer door Marianne naar de Choralpe skilift gebracht. `kortom: het was een super-vliegdag vandaag.

  Zoals gezegd hebben Gerard en Jorden maar 1 vlucht gemaakt want zij wilden vanmiddag de boel opbreken. Trouwens, halverwege de middag kwamen de ouders van Marianne ook nog de kempif oprijden, want die zijn op vakantie en hebben geheel toevallig voor Westendorf gekozen. Zij dachten namelijk dat M&G naar Greifenburg waren.

  Wij gaan morgenochtend op ons gemakkie de boel afbreken en zo rond de middag vertrekken we richting Nederland. Hopelijk rijden we achter de drukte aan zo…

  Hier alvast een paar foto’s (ook nog van gisteravond), maar later komen er meer, want Marianne en Gerard hebben ook nog mooie foto’s

  Latex!

  Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:17

Leave a Reply