juli 2012
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jul
  Uitzicht vanuit de lucht op de Hohe Salve

  Uitzicht vanuit de lucht op de Hohe Salve

  Van 28 naar 18 graden… Da’s even wennen…
  Maar gelukkig is iedereen wel veilig thuis gekomen…

  Vanmorgen is het restant van de roedel rustig opgestaan, en het was weer heerlijk weer. Rustig aan de tentjes opvouwen en daarna onder de shelter rustig onbtbijten. We hebben geen haast, want we gaan niet meer vliegen, dus alle tijd om rustig af te breken. Daan had als eerste zijn “bodybag” opgeruimd, en die kon niet meer wachten… Na afscheid nemen is hij ergens tussen 9 en half 10 vertrokken richting Nederland.

  Jappie en ik hebben met wat puzzelwerk de zooi weer in de Skoda gekregen, en ook Pieter was al vlot klaar met zijn tent. We zijn eerst even gaan douchen, want het was al weer zweten geblazen. Daarna hebben we met z’n driëen koffie en cola gedronken op het terras. Vervolgens hebben we afscheid genomen van elkaar en van de ouders van Marianne, en zijn we vertrokken richting Nederland.

  Er waren al veel files in Duitsland en bij de grens, maar gelukkig stonden de meeste richting het zuiden. Alleen rond München hebben Jasper en ik een uurtje vertraging opgelopen door files, maar daarna ging het prima. In een kleine 10 uur stonden we bij Nathy.nl voor de deur, en nadat we de spullen van Jappie uit de auto gehaald hadden, was ik drie kwartier later écht thuis.

  RECAPILUTÉÉ MASTRUBÉÉ:
  Westendorf  kan wat ons betreft toegevoegd worden aan de lijst met favoriete vliegstekken van de Laffe Teckels…  Prachtig vliegen en transport omhoog is prima geregeld met de liften. De kempif in Westendorf zouden Annie en ik hoogstwaarschijnlijk links laten liggen als we op vakantie waren, maar is prima te doen met een groep mensen. Wellicht is de kempif in Hopfgarten een optie voor de volgende keer, want die schijnt veel mooier/leuker te zijn…

  Ik wil iedereen bedanken voor de supergezellige week, en laten we dit gauw weer doen! Jappie en ik vertrekken over anderhalve week (of over 2 weken, afhankelijk van het weer) weer richting de Alpen, want dan gaan we weer lekker vliegen in Greifenburg met Jorden en Miep, en de familie Den Vloam… Ik zou zeggen: ga gezellig mee! 😉

  Latex!
  Jeffrey.

  HIER nog wat foto’s van de topdag gisteren…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:39

One Response to “Alle Laffe Teckels weer veilig tûûs…”

 1. Linda Says:

  Hallo Allemaal,

  Wat jammer dat ik jullie net gemist heb!!! Zelf was ik vorige week ook een weekend in Westendorf. Zo te zien hebben jullie weer mooie vlieguurtjes gemaakt!!!
  Voor een volgende keer weet ik wel een leuk verblijf:) Mochten jullie dat ook willen dan hoor ik het graag!! Misschien kan ik dan idd nog op het aanbod van Gerard ingaan:)
  Groetjes Linda

Leave a Reply