mei 2014
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei
  Besneeuwde toppen van Oostenrijk

  Besneeuwde toppen van Oostenrijk

  Stefke ant woord:
  De Laffe Teckels hebben in ieder geval 2 tradities: begin mei naar Greifenburg, en week 37 naar Annecy. Dientengevolge gaat er weer een delegatie LT’ers richting Oostenrijk. Dit jaar niet zo’n grote groep als vorige jaren, want een aantal mensen is mee naar Spanje geweest en hebben niet zo veel verlof meer. Anderen hebben weer last van verplichtingen op het werk of gebroken sleutelbenen (sterkte Brigit!). Dus zo het nu lijkt zullen Jorden en Miep, Wilma Jappie en ik de enige zijn die de traditie in ere houden, waarbij Jappie en ik zelfs 2 weken hier zullen zijn. Marc en Arlette zitten hier ook 2 weken, maar dit is hun laatste week en ze vertrekken zaterdag weer.

  Terwijl ik dit tiep is het inmiddels zaterdag en hebben we wat Teckels en een asbakkie zo jaloers kunnen krijgen dat ze alsnog afreizen naar Greifenburg. Dat zijn Bart Pennenland.nl en Bruggenkamp. Zij zullen zaterdag dus arriveren. Den Vloam heeft ook enorme vliegjeuk en beslist maandag of het weer goed genoeg is om ook naar hier te komen.

  Jappie en ik zouden eigenlijk vorige week Vrijdag weg, maar het weer was dermate slecht dat we het een week verdaagd hebben. Jasper is Dinsdag al vertrokken en doet een alternatieve route via zuid Duitsland en zal vandaag arriveren in Greifenburg. Ik ben vanmorgen vroeg vertrokken en heb de 1170 kilometer in 9 uur en 1 kwartier gereden… Het ging echt super en het was lekker rustig op de weg. Half drie vertrok ik en kwart voor twaalf reed ik Camping am See op.

  Het is heerlijk rustig op de camping en ik zag al weer heel veel bekenden lopen. Airtime zit hier uiteraard ook en ik zag al vele cursisten in de lucht en op de landing. Ik heb me even aangemeld bij Bettina en Frans sr. en ben toen de tent gaan opzetten. Het is heerlijk weer en de zon die prikt er over… Ik heb nadat ik alles geïnstalleerd had lekker even gaan liggen op m’n stoel met een droge worst en een witbiertje 🙂 . Daarna kwamen Marc en Arlette de steeg op lopen en hebben we even op het erras gezeten met een soepie en een drankje. Na een paar uurtjes kwam Jappie ook de “Laffe Teckel Steeg” oprijden met z’n skitterronde minikempert.

  Stefke relaxeert

  Stefke relaxeert

  ’s Avonds hebben we zelf “gekookt” en het was weer een culinair hoogstandje: instant-Noodles veur Stefke, en zalmsoep veur Jappie. De rest van de avond hebben we – samen met een oostenrijkse vakantiefietsert die tegenover ons 1 nachtje bleef – lekker aan de rode wijn en Berenburg gehangen. Tamelijk tipsie rolde we rond half elf de tent cq kempert in…

  HIER wat foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:19

Leave a Reply