mei 2014
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei
  6-persoons selfie

  6-persoons selfie

  Na de lange- en zware dag van gisteren heb ik als een blok geslapen. Het is best lekker weer en der gaan weer flink wat cursisten de Emberger en Wiesflecker af. Ik heb nog getwijfeld om te gaan vliegen, maar ik ben nog behoorlijk brak en de verwachting is dat het snel zal over-ontwikkelen. Jasper denkt er ook zo over en dus gaan we vandaag niet vliegen.

  We hebben lekker relaxed gedaan en ik heb me vooral bezig gehouden met naald en draad, want ik had diverse zaken te naaien 🙂 Ook heb ik vandaag een extra oortje in m’n helm gesoldeerd zodat k nu zowel links als rechts geluid heb, en dat komt de verstaanbaarheid zeer ten goede.

  ’s Middags kwamen Marc en Arlette aanlopen met een fles rode wijn om de kempert van Jappie in te wijden… En inwijden betekend gewoon opzuipen natuurlijk. Mario kwam er ook bij zitten en we hebben gezellig de rode wijn (en nog wat extra uit het pak) soldaat gemaakt. Jorden en Miep zijn ook gearriveerd, en ze hebben (bijna)droog de tent kunnen opzetten voordat er een middagbuitje over de kempif waaide…

  We hebben de rest van de middag doorgebracht met relaxeren en zijn s’ avonds gaan eten in het restaurant met z’n zessen. Was erg gezellig. Marc en Arlette vertrekken morgen, maar ze hadden nog een doosje ijsjes in de vriezert, dus die hebben we onder de shelter soldaat gemaakt vergezeld met een bakkie koffie. Daarna afscheid genomen van M&A en noar bedde… Oant moarn!

  HIER nog een paar foto’s van vandaag

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:21

2 Responses to “Uitrusten en omlummelen”

 1. Theo Says:

  Vertel die Pennenland man even dat we vandaag in Hooghalen ook leuk hebben gevlogen. Ik ben met zijn ouwe Swift naar zo’n 1100 meter gedraaid en heb een klein uitstapje naar Beilen gemaakt. Onderweg nog wat video’s en filmpjes gemaakt om het te bewijzen, maar helaas de camera ergens in beilen laten liggen…. Hoe dan ook, aan het scherm ligt het niet, zeg hem maar.

 2. k@@tje Says:

  Ziet er weer onmeunig gezellig uut. Jammer dat wij er niet dezelfde periode kunnen zijn. Wij zijn helaas gedoemd met gepeupel te vliegen eind mei/begin juni. 🙁 Dus tijdens de kampioenschappen, bummer. Maar goed, mag de pret niet drukken. Veel plezier daar! Arlet cursusweek komende week?

Leave a Reply