mei 2014
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

  • 03mei

     

    Marina

    Marina

    Ik schrijf deze weploggert een dag latert, en ik moet nu al weer nadenken wat we gedaan hebben. In ieder geval hebben we Marina gevraagd wanneer ze moet werken, want we willen een biertje komen drinken bij de tennisclub. Bruggenkamp had aangegeven dat hij rond 15:30 zou arriveren dus daar hebben we even op gewacht voordat we naar Marina gingen. Bart kwam ook aanrijden toen wij net wilde vertrekken, en Wilma is gearriveerd toen wij bijna weer terug kwamen.

    Bij de tennisclub Steinfeld was het weerzien met Marina weer uiterst hartelijk natuurlijk. en voordat we het wisten hadden we behalve de bestelde biertjes ook een Marrillenschnappsje ernaast staan 🙂 En al gauw volgde de 2e.. We hebben de glazen Teckelt met Schrobbelėr overhandigd en een foto van de Alm van de familie op canvas. Dat vond ze erg leuk. We hebben gezellig geoueweneeld en afspraken gemaakt voor een gezamenlijke borrelt op de kempif woensdag en Marina stond er op dat we weer een keer kwamen grillen bij haar thuis in Gerlamoos… Dus dat gaan we donderdag doen. Wat een schat is het toch!

    We zijn weer naar de kempif terug gegaan en hebben daar Wilma even geknuffeld en gezellig even met z’n allen gezeten. ’s Avonds zijn we gezamenlijk wezen eten, en hebben we de serveerster moet duidelijk maken dat er wel degelijk Hünchen besteld kunnen worden, en nadat ze te rade is gegaan bij Franz jr. kon dat inderdaad 🙂 Dus maandag gaan we wat pluimvee uit elkaar trekken!

    HIER de foto’s van vandaag.

    Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:31

Leave a Reply