mei 2014
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04mei
  Jan met z'n nieuwe vlam

  Jan met z’n nieuwe vlam

  We hebben een retefrisse nacht gehad, maar als we wakker worden is het staalblauw e krakie heldert… Heerlijk ontbijten met z’n allen in het zonnetje. De verw8ing vandaag is dat het skitterrond weer is, maar dat de kans bestaat dat de harde wind de spelbreker word. En dat bleek achteraf ook het geval te zijn. De Emberger was sowieso een no-go ivm nord-stau en harde wind en turbulentie, maar wellicht zou een vroeg Wiesfleckertje nog wel kunnen. Dus we hebben de spullen bij elkaar gepakt en met een busje vol zijn we naar boven gereden. Daar hebben gevraagd of de chauffeur even wilde wachten omdat we wellicht weer mee terug moesten ivm de te harde wind. En inderdaad: de wind was pal oost en hard. En op de landing ging ie ook behoorlijk aantrekken. Dus we hebben eieren voor ons geld gekozen en zijn naar beneden gaan wandelen. Steenkamp niet, want die had er gen zin in. Hij ging mee met het busje en heeft zich over onze pakzakken ontfermd.

  De wandeling was errug leuk en halverwege zijn de de weg afgegaan en een wandelpad via de “Wasser erlebnis” weg naar Greifenburg genomen. Erg leuk! Eenmaal terug op de kempif zagen we dat Jappie en Steenkamp aan het groundhandlen waren! Top! Wij hebben even gelunched en zijn toen ook wat gaan oefenen op het veld, maar de wind was af en toe behoorlijk hard en wispelturig. Niet echt een succes.

  ’s Avonds hebben we allemaal wat gekookt en na een gezellig gezamenlijk diner en koffie en Sambuka zitten we nu (21:45) met z’n allen onder de sheltert sterke verhalen te vertellen. Morgen ook mooi weer en een afnemende wind dus hopelijk gaan we morgen vliegen.

  HIER de foto’s van vandaag.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:57

Leave a Reply