mei 2014
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07mei
  Radlach bruggien

  Radlach bruggien

  Vandaag is het bewolkt maar wel lekker warm en het is wat broeierig. Wilma was al vroeg wakkert en is op de racefiets gestapt om 52 kilometer te gaan fietsen. We zouden kunnen vliegen maar na gisteren zijn we natuurlijk zo verwend dat we niet meer gaan voor een glijvluchtje… Bovendien bestaat er een kans dat je een buitje op je dak krijgt, dus heeft een kluppie Teckels besloten om te gaan wandelen. Jappie, Miep, Bruggenkamp en ik zijn gaan wandelen, en Jorden en Bart gaan even lopend naar Greifenburg. De wandeling voerde ons via de panoramaweg naar Radlach, waar we rechtsaf zijn geslagen via het houten bruggetje de drau over, en zo via Bruggen weer terug naar de kempif. Totaal was dat 10 kilometer en ver genoeg (na de pittige avond van gisteren 😉 ). Wilma was inmiddels met de trein naar Lienz getogen, en ook Jorden, Miep, Jappie en Bruggenkamp zijn ’s middags met de auto naar Lienz gegaan. Bart en ik zijn op de kempif gebleven.

  Vandaag dus niet zon spannende dag, maar wel lekker relaxed. Het is inmiddels 18:00 als ik dit tiep en het regent nu…Morgen ziet het er weer goed uit, dus dit is een buitje tegen het stof :-). Vanavond gaat een gedeelte zelf koken en een kluppie gaat in het restaurant eten (geloof ik). Oant moan!

  Herstel: Alleen ik heb een Noodles gemaakt, en de rest is naar het restaurant… Ik ben wel gezellig mee gegaan hoor 🙂

  HIER de foto’s van de wandeling van vandaag.

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:40

Leave a Reply