september 2014
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04sep

  Dit keer doet Anita het verslag:
  We werden vanmorgen wakker rond een uur of half 9 met een strakblauwe lucht. Het belooft weer een mooie dag te worden. We hebben lekker ontbeten met een croissantje en baguette. Tijdens het ontbijt kwam Jappie al aanrijden met z’n nieuwe campertje.  Het was een dagje van relaxen, lezen, in de zon zitten, afwassen, koffie drinken, hangmat ophangen. Wilma heeft nog even wat geoefend met haar scherm en we hebben de rest van de teckels opgevangen….

  Dirkus is bliedde

  Dirkus is bliedde

  Rond 12 uur kwamen Gé en Mar binnen en half 5 kwamen Jan en Lien aan. We zaten al aan het “5 uur drankje” …..We (Gé, Mar en An) hebben Jan en Lien nog even “geholpen” met de tent opzetten.  De gezelligheid zat er al helemaal in en ’s avonds hebben we “makkelijk” gegeten: prakje zuurkoolschotel, pizza en noodles.

  We hebben nog een leuke conference van Jappie gehad over “vuile slet” (Salau) van de vliegende panters en hierbij hebben we de avond heel gezellig afgesloten met leuke glaasjes van de action die Marianne heeft meegenomen en fluorstaafjes die Jef had gescoord van dezelfde winkel. Toch hebben we ons netjes aan de campingregels gehouden en nokten we om 11 uur af en gingen we braaf naar ons mandje. Tot morgen…
  HIER binn’ de ploagies (binnen nu en een uur)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:15

Leave a Reply