september 2014
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05sep

  Ook doe ik (Anita) vandaag weer het verslag:
  Vanmorgen was het iets later dat we gingen opstaan. Alleen Wilma en Gerard waren al op tijd op de fiets gestapt, om een rondje meer Annecy inclusief col de Bluffy te fietsen. De lucht was eerst niet zo strak blauw, dit keer wat meer wolken, maar voor de fietsers was dit wel zo lekker…

   

  Het meer van boven gezien

  Het meer van boven gezien

  Na het lekkere ontbijtje hebben we weer wat rondgehangen: boek uitlezen, koffie drinken, in de zon liggen en ook nog even aan het meer bij de siv-kijken. Rond 12 uur kwamen Jorden en Tjitske binnen, de roedel is nu compleet… Even lunchen en rond half 3 kregen er toch wat teckels wat “vliegjeuk”. Jasper heeft als chauffeur en hulpinstructeur gefungeerd voor de vliegteckels, Jorden en Tjits hebben de slaap van vannacht ingehaald en Marianne en ik hebben heel sportief gefietst, gecombineerd met boodschappen doen.  Op de landing Doussard hebben we bijna iedereen zien landen en hebben we ook Geert getroffen. Gerard en Bruggenkamp gingen de auto ophalen en de rest is terug gelopen/gefietst naar de camping.

  Hierna op de camping biertje en Roseetje/Bier met worst, nootjes en chips genuttigd en nu is het inmiddels  half 7, de meesten zijn bezig met eten of het eten klaar maken. Oant Moarn!
  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:52

One Response to “De roedel compleet & vliegen!”

 1. k@@tje Says:

  Wat een stel bofkonten zijn jullie toch. 🙂 Geniet er maar van!!

Leave a Reply