september 2014
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06sep

  A. Skildert doet het verslag (en Stefke vult aan)
  Het is nu net 6 uur geweest en het was vandaag een hele fantastische (vlieg-loop-dag). Gister hadden 3 mannen het plan gevat om te gaan lopen naar Entrevernes met de pakzak en dan te gaan vliegen. Dit waren Jeffrey, Jan en Gerard. Ik vond dit een heel leuk plan, dus ben ook mee gegaan. Dus om 7 uur ging de wekker en kwart over 8 liepen we de camping af.

  Skitterronde uitzichten

  Skitterronde uitzichten

  De lucht was helemaal strakblauw en het was gauw zweten in de zon. Binnen anderhalve uur waren we boven, het was met pakzak volgens mij best zwaar gezien de rode bezwete koppies… Totale steig was 400 meter. Maar een hele goede prestatie! Toen we boven waren, was het eerst even “opdrogen”, broodje eten en wachten tot de wind een beetje goed ging staan. Al gauw kwam de rest van de roedel aan (ze waren met auto natuurlijk). Het begon hierna nog drukker te worden met andere “gasten”, dus de druk op de teckeltjes werd groter om nu te gaan starten. Maar goed, lang verhaal kort: iedereen heeft lekker gevlogen, op een paar na geloof ik en Jeffrey heeft nog even wat (onbedoeld) ge-SIV’t…. Jeffrey heeft anderhalf uur gevlogen en is op de camping geland. Bruggenkamp is na een mooie soarvlucht ook op de camping geland.

  Hierna op de camping even geluncht en toen werd het goede idee opgevat (door ondergetekende) om vanavond te gaan barbecuen. Dus wij dames (ja ik weet het, heel cliché) hebben bij de Intermarche van alles ingeslagen en toen we weer terugkwamen op de camping moesten de vliegerts zich weer gauw klaar gaan maken, want er moest weer gevlogen worden. Dit keer vanaf Planfait. Jef, Marianne en ik bleven op de camping en hebben gerelaxed en gelezen. De rest heeft weer goed gevlogen, enkele personen weer grenzen verlegt en heel tevreden kwamen ze weer terug op de camping. De meesten hebben wel boven de tandjes gezeten en sommigen zijn het meer over gestoken (Gerard, Dirken Jan). Jasper en Jorden zijn naar Doussard gevlogen en de dames zijn weer geland op Planfait en hebben de auto’s opgehaald.

  Nou, we gaan zo bbq-en en de rest van de avond laat zicht raden….
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:28

One Response to “Super-mega-top-vliegdag afgetopt met een BBQ!”

 1. k@@tje Says:

  Wat een mooie foto’s weer! Als ik de startplek entrevernes weer zie dan gaat mijn vliegershart weer sneller kloppen. Jaloeeeeeeeerssss!! 🙂

Leave a Reply