september 2014
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07sep

  Stefke moet weer eens verslag doen.
  Als we opstaan is het al weer skitterrond weer… We beginnen er bijna aan te wennen. We treffen het dit jaar. We hadden gisteravond afgesproken dat we vandaag gingen “uitslapen” en dat Jeeraar voor de heule bups eiers met spek zal gaan bakken, dus iedereen zit met opengesneden stokbrood en mes en vork in de aanslag klaar totdat Jeeraar weer een lading eiers klaar heeft… Héérlijk!

  Two babes in the pussy-magnet...

  Two babes in the pussy-magnet…

  Na het ontbijt werden er diverse dingen ondernomen… Er werd ge-weblogd, BBQ’s schoon gemaakt, gelezen, geslapen, computer-GPS-electronica-club activiteiten uitgevoerd, en naar Annecy gefietst… Zo rond 13:30 kwam de fietsclub weer terug uit Annecy en zijn we gaan lunchen. Na de lunch zijn we – na uitgebreid beraad en gediscussieer over de autobezetting en het reisplan naar de startplek – vertrokken richting Planfait. Annie en Marianneke hebben de gukkie/goetsjie bril op de neus gezet en zijn in de “pussy-magnet” van Dirk gestapt om een beetje te cruizen en de blits te maken (BMW Z4 Cabrio).

  Eenmaal aangekomen bijde startplek van Plnfait was het heul druk met auto’s. Het is zondag en mooi weer, dus veel mensen zijn aan het wandelen, vliegen, of het adventure-parc ingedoken… Op de start viel het wel wat mee, maar er waren veel penters in de lucht. Gelukkig ging het af en toe in cycli ontzettend goed omhoog, en verdween een roedel penters weer richting de tandjes (Dents du Lanfon).

  Dirk en ik waren als eerste klaar en hadden de ergste vliegjeuk dus zijn we vlak na elkaar gestart. Na wat heen en weer gepiel hebben we ons laten verzetten naar de voet van de tandjes en daar was het lang wachten en schrapen voor de lijn-dienst-bel omhoog langs kwam en we met 5 meter per seconde een paar meter boven de toppen uitkwamen en door de wolken vlogen Super! De rest startte ook na elkaar en de één ging wat beter dan de ander. Wilma, Dirk en ik zijn na de tandjes achter elkaar aan het meer over gestoken richting Roc du Beuff, alwaar we best hoog aankwamen. We zagen een dertig-tal penter aardig moeilijk doen onder ons om hoogte te winnen op de ridge van Beuff en er kwam wat bewolking binnen die de zon afschermde dus de thermiek werd minder. We hebben eiers voor ons geld gekozen en zijn boven de Roc linksaf geslagen richting de camping en zijn daar geland. Gerard, Jan en Tjitske hebben ook de tandjes “geslecht” en zijn toen richting Forclaz gevlogen. Ze kwamen sky-high aan en zijn toen geland op de kempif. Wilma en Tjitske hebben dus een mijlpaal behaald doordat ze boven de tandjes gevlogen hebben, en Wilma heeft voor het eerst het meer over gestoken, dus voor hun kan de dag niet meer stuk! De rest is weer geland op Planfait en hebben de auto’s meegenomen.

  ’s Middags hebben we uiteraard weer genoten van wat (alcoholische) versnaperingen en ongezond voedsel en hebben heel veel sterke verhalen verteld. het is brotsig warm en heerlijk zitten in de schaduw van de bomen… Vanavond gaat het merendeel Pizza eten (Pizza á emporter) en een klein groeppie gaat zelf koken. En de rest van de avond zal wel weer onmeunig uit de hand lopen/gezellig worden…
  HIER de foto’s van vandoage…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:16

3 Responses to “Topdag met behaalde mijlpalen!”

 1. Theo Says:

  Man man, wat doet dit pijn om te lezen. Maar het jullie gegunt. Ben ik nou de enige die bij geen enkele dag foto’s kan zien.

 2. stefkeuutfryslan Says:

  Theo, je moet Active-x hebben en activeren…

 3. k@@tje Says:

  Ik vind het echt zooooooo stom wat jullie aan het doen zijn… en de foto’s zijn ook niet leuk… (jalooooooeeeeeeerssss)

Leave a Reply