september 2014
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12sep

  Ik denk dat Dirk binnenkort millionar wordt (wenstte iets anders dan de meeste van ons), want onze (collectieve) wens gisteren bij het oplaten van de wensballon (weinig wind vandaag) was niet gehonoreerd door de almachtige…  😉 De dag begon veelbelovend met mooi weer en weinig wind, maar dat veranderde gedurende de dag… Langzaam maar zeker trok de wind toch weer aan…

  De activiteiten van vandaag (voordat we de berg op gingen om te gaan vliegen):
  – Wilma heeft een rondje Annecy gefietst (inclusief Col de Bluffy)
  – Jeeraar heeft “eventjes” Col de la Forclaz geslecht op de fiets (held!)
  – Annie en Lienepien hebben getennist
  – Een verzameling Laffe teckels heeft de LT Partytent afgebroken
  – Steengroeve heeft alvast zijn voortent afgebroken

  Na de lunch zijn we met een paar auto’s naar Planfait gegaan, alwaar het opvallend rustig was. Een paar eenzame piloten stonden klaar om te starten, maar het was raar windstil op de start. En af en toe gingen de windvaantjes alle kanten op… Conclusie: we staan zwaar in de lee en dus rotor gevaar. Wellicht dat starten in een goede bel nog te doen zou zijn, maar we wilde geen risico lopen en besloten om naar Forclaz te gaan. De luie teckels onder ons hadden geen zin om vanaf de parkeerplaats naar boven te lopen en zijn op het terras aldaar neergestreken en hebben zich tegoed gedaan aan bier en andere versnaperingen.

  Eenmaal op de startplek aangekomen bleek de wind toch weer de spelbreker. Er starten wel piloten maar dat waren voornamelijk lokale tandempiloten en acro-boys. We hebben het een tijdje aangekeken maar uiteindelijk besloten we niet te gaan vliegen. Safety first!

  Nou, toen zat er niets anders op dan maar terug te gaan naar de camping en een hassebassie te nemen 🙂 Dat werd natuurlijk weer erg gezellig. Het diner bestond voor een aantal LT’ ers uit een afhaal-pizza, en anderen kookten hun eigen prakkie. Na de afwas was het al weer koffietijd, gevolgd door het avondprogramma bestaande uit lachen. gieren, brullen, ouwehoeren, muziek luisteren, ruzie maken en noar bedde goan.

  Weinig ploagies vandoage, en hier zijn ze:

   

   

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:43

Leave a Reply