november 2014
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09nov

  Vorig jaar hadden Annie en ik op ons feessie een Bongo-bon gekregen van Daan en Juud, en die hebben we vandaag ten gelde gemaakt. We hebben gekozen voor het arrangement Koffie/thee + gebak – Wandelen – Lunch in Doldersum bij restaurant “Grenzeloos en zo“.

  Selfie op het Doldersummerveld

  Selfie op het Doldersummerveld

  Het was een prachtige herfstdag vandaag en we arriveerden rond 11:00 in Doldersum. Daar konden we meteen aan de koffie/thee met appelgebak, en toen we dat vakkundig naar binnen geschoven hadden zijn we de “paarse-paaltjes-route” gaan doen van zo’n 8 km. We kregen ook een wandelkaartje mee van de restaurant eigenaar. Het was een mooie wandeling door het bos en over de heide en er waren veul paddenstoelen te zien. Daar heb ik dan ook uitbundig foto’s van gemaakt. Ook kwam er een kudde Goudhaantjes overvliegen. Helaas had ik geen telelens bij me dus de foto’s daarvan zijn matig, maar dienen meer als “bewijs” 😉

  Paddestoellert

  Paddestoellert

  Na zo’n 2 uurtjes waren we weer terug bij het restaurant en mochten we een gerecht uitkiezen van de lunchkaart. We hebben eerst een heerlijke zelfgemaakte champignonsoep genomen en daarna heeft Annie een Panini gezond genomen en ik de Weidevlees biefburger (gebakken streekburger en zacht gebakken uien). En dat was wederom héééééééérlijk! Zeker samen met de 2 “Maallust – De Weldoener” blond biertjes! (word in Veenhuizen gebrouwen).

  Daan & Juud: nogmaals bedankt!

  HIER de foto’s van een relaxte dag.

   

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:36

One Response to “Effe tussendoor: Annie en Stefke aan de wandel”

 1. Marc Says:

  Zòòòhweej! Moujuh natuuwah.

Leave a Reply