mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei

  Een select gezelschap van de Laffe Teckels gaan weer naar de Alpen. Sommigen 1 week en andere 2 weken. De eerste week zitten we in Greifenburg en de tweede week willen we een nieuw vlieggebied ontdekken en als het kan gaan we in de buurt van de Tegelberg ons kampement opslaan. Mocht het daar slecht weer zijn dan wijken we uit naar Saltusio in Noord Italië. Hier het verslag van de eerste 2 dagen.

  De partytent met shelter-uitbouw

  De partytent met shelter-uitbouw

  Gisteren zijn Annie en ik rond half tien ’s morgens vertrokken met de kempert. We zijn doorgereden tot aan de doorrreiskempif bij Seehammer, net onder München. De reis ging de eerste 5 uur uitsteekbaar, maar daarna kwamen we toch in wat files terecht. Met name de A6 tussen Heilbronn en Nurnberg was k*t. Na Nurnberg ging het weer prima. We hebben de kempert neergezet en hebben toen een soepie gedaan en ik had nog een halve makreel en een witbiertje. Daarna gezellig Yahtzeen en die heb ik met 2-1 gewonnen 🙂

  Vandaag hebben we rustig an gedaan en zijn opgestaan toen we wakkert werden: zo rond half tien. Het heeft de ele nacht geregend en het spettert nog steeds. Na het ontbijt hebben we de kempert aangetrapt en zijn we naar Greifenburg gereden. Onderweg nog steeds wat regen maar in Oostenrijk werd het droog. Eenmaal aangekomen op de kempif hebben we ons gemeld bij Frans jr. en werden we vervolgens hartelijk ontvangen door Jorden en Miep.

  We hebben de boel neergezet en lekker relaxed gedaan. Pieter O is er ook al en Marc en Arlette ook. We hebben toen de shelter waterdicht gemaakt en opgezet en de partytent neergezet. En voor we het wisten was de “B” in het uur en werden de Franciskaners open getrokken 🙂 Aan het eind van de middag kwam de minikempert van Jappie ook de kempif oprijden na een rit van 14 uur! De roedel was (voor vandaag) compleet…

  ’s Avonds zijn we gaan eten in het restaurant en we vielen met onze nase in de botert, want op het dagmenu stond:……. Hünchen!!! We hebben ons te barstens gegeten en daarna was het afborrelen geblazen in de partytent. Dat hielden we niet al te lang vol want de meeste van ons waren toch al aardig dronken.. ehm… aardig af!
  HIER de foto’s van gisteren en vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:45

Leave a Reply