mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  Vannacht heeft het best wel geregend maar als we vandaag de luiken openslaan is het skitterrond weer en hebben we we zon en een staalblauw plafond. Zei ik toch! 😉

  Uitzicht vanaf Wiesfleckert

  Uitzicht vanaf Wiesfleckert

  We hebben relaxed ontbeten en langzaam maar zeker gingen de eerste busjes omhoog. De Emberger vonden wij vandaag wat twijfelachtig door de pittige westwind dus zijn we rond een uur of elf naar Wiesfleckert gegaan met z’n negenen. De dames zijn namelijk ook mee want die gaan vanaf de Wiesfleckert naar beneden wandelen. De meeste van ons zijn toen helaas wat te vroeg weggestart want er was door een wolk net niet genoeg thermiek om boven te blijven. Benjamin was verstandiger en ging als laatste weg en kon wel boven bljven. Hij heeft een mooi uurtje kunnen vliegen terwijl bij ons de langste vlucht bij 15 minuten bleef steken. Op zich helemaal nie-erg-nie wat we wilden het toch lekker rustig an doen en even “ inkomen” 😉

  Eenmaal geland zijn we gaan lunchen en de rest van de middag hebben we heeeerlijk gehangen op de kempif. Ook zijn we wat boodschapjes gaan doen en Marc, Jappie en ik zijn nog met ut fietsie noar de bank en de Adeg geweest. We wilden nog naar de Oostenrijkse “Welkoop” maar die is zaterdagsmiddags dicht.

  ’s Avonds hebben we zelf gekookt (Jappie en Pietert; Annie en Stefke, Marc en Arlette en Miep en Jorden). En daarna hebben we heerlijk relaxed gelezen, ge-interwebd, ge-weblogd, etc.etc. Nu zitten we met z’n vijven in de partytent te klessebessen met een fijn stukkie muziek op. Morgen wordt het niet al te best weer, maar wel kunnen we Woutert en Jacqueline verwelkomen! 🙂

  HIER de foto’s van vandoage.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:46

Leave a Reply