mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03mei

  Vandaag is het weer ietsjes minder dan gisteren. Er is wat bewolking en wellicht kwamen er ’s middags wat spetters. Dientengevolge hebben we besloten om een mooie wandeling te gaan maken…

  Uitzicht bij de Steinwand

  Uitzicht bij de Steinwand

  Marc is in een eerdere vakantie met Arlette richting de “Steinwand” richting de Weissensee gelopen, links achter de oefenweide, en dat leek ons ook wel wat. Dus hebben Anita, Miep, Jasper, Marc en ik de wandelsloffen aangetrokken en heeft Jorden ons met de auto een lift gegeven richting de oefenweide. Daar was Den Vloam druk aan het instructie geven samen met André en Joris aan een groep beginnerts. Jorden is vervolgens weer terug gegaan naar de kempif m lekker te gaan lezen, want inspanning in de vorm van een wandeling is aan Steengroeve niet besteed…

  Lang verhaal kort: de “3-urige-wandeling” duurde uiteindelijk 6 uren en we waren kapot toen we weer terug waren op de kempif. Maaaarrrrrr… het was het absoluut waard. We waren Miep overigens nog bijna kwijt geraakt aan een eenzame hut-bewonert boven op de berg, maar uiteindelijk is ze toch met ons mee gegaan. De wandeling voerde door prachtige voorjaars-groene bossen en mooie uitzichten. Aan de achterkant hadden we mooi uitzicht over de Weissensee en boven de steenwand kon je skitterrond zitten met prachtig uitzicht.

  Eenmaal terug op de kempif hebben we onze oververmoeide voeten gekoeld onder de koude kraan een hebben we ons neergevleid met een witbiertje. Jacqueline en Wouter zijn overigens ook gearriveerd met Tim en zaten gezellig onder de shelter te relaxeren. De hele dag is er overigens gevlogen en sommigen lieten zich “heerlijk” opzuigen onder de wolken. ’s Avonds was het lekker zwoel en hebben we gezellig buiten gegeten bij het restaurant. Daarna nog even na-borrelen in de partytent en al gauw werden de oogleden zwaar en zijn we noar bedde goan.
  HIER onmeunig vulle foto’s van vandaag…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:45

One Response to “Wandelen”

 1. Sjeeraar Says:

  Mooie foto’ s. Maar goed dat ik er niet bij was, want ik heb een rechterenkel die zo dik is als een rollade… en erg pijnlijk.

  Veel plezier nog en tot zaterdag (wij gaan ‘s zaterdagochtend heul vroeg rijden).

  Groetjes,
  Gerard

Leave a Reply