mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 04mei

  Het is vandaag lekker brotsig weer. We kunnen in de korte box ontbijten…

  Gerlamezel

  Gerlamezel

  We zijn rond een uur of 11 met Jorden, Jappie, Woutert, Marc en ik naar de Emberger getogen. Toen had Marc er al een vluchtje op zitten. Op de weg omhoog begon het echter te spetteren dus we moesten verplicht eerst een bakkie troost doen op de start. Na een half uurtje werd het droog (genoeg) en zijn we ons snel gaan klaar maken en zijn we weggestart. We zijn redelijk vlot achter elkaar weggestart maar Jorden had zijn start afgebroken en moest weer effe opnieuw uitleggen. Ik heb nog even een toplanding gemaakt bij Wiesfleckert en ben nadat alle cursisten weggestart waren ook weer weggestart. Eenmaal geland begon het weer te spetteren waardoor Jorden nog even mest wachten voordat hij weg kon. Uiteindeljk werd het droog en kon ook hij wegkomen. Veel thermiek zat er dus nog niet in vandaag, maar gedurende de dag werd het steeds warmer en brotsiger. We zijn lekker gaan lunchen en opdrogen bij het LT kampement…

  We zijn vandaag uitgenodigd bij Marina en de familie Winkler en Anita en Miep gaan op de fiets heen. Zo rond 15:40 arriveerden we in Gerlamoos en de dames iets later. De dames hadden overigens 2 slangen op het fietspad gezien onderweg… Annie haar fobie was weer ekker wakker geschud… Miranda is ook meegegaan met eigen auto. het was heel erg leuk om Marina, Seppie, Adriana en Robbin weer te zien! We zaten al gauw met een heerlijke Franciskaner voor onze neus en later bleek dat Marina heerlijke zelfgemaakte Apfelstrudel in de oven had staan. Heerlijk! En natuurlijk weer overvloedig veel zodat sommigen van ons – waarvan ik de naam niet zal noemen omdat het Jorden betreft – zelfs 4 stukken naar binnen geschoven hebben! (mét vanillesaus)

  Aan het eind va de middag zijn we – al na-boerend – weer terug gegaan naar de kempif en daar hebben we nog even rustig aan gedaan. Even douchen, lezen, webloggen en wat noodles maken en voor we het wisten was het al weer koffietijd. Nu is het aan het skemeren en horen we de friet-friet-friet-krekels al weer tjirpen. Morgen wordt het rete-warm en gaan we ivm de voorspelde mogelijke overontwikkeling op tijd naar de Emberger. Hopelijk wordt het een hammertag en kunnen we weer een paar uur vliegen.
  HIER wat foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:43

One Response to “Vliegen en Apfelstrudel in Gerlamoos”

 1. Sjeeraar Says:

  Die Zwarte Magica lijkt wel erg veel op Marina 🙂

Leave a Reply