mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06mei

  Vanmorgen was het skitterrond weer als we de luiken openslaan. Een blik op het Meteobericht van de receptie leert echter dat er vandaag al redelijk vroeg overontwikkeling en/of onweer zal ontstaan en een koufrontje zal passeren. Kan eindelijk al die gele pollenzooi even weggespoeld worden.

  Op het perron van station Greifenburg

  Op het perron van station Greifenburg

  Lang verhaal kort: we hebben leuk kunnen vliegen en ik heb zo’n anderhalf uur gevlogen. We zijn op tijd gestopt om niet verrast te worden door te harde wind. En dat was een verstandige keuze want het ging ’s middags behoorlijk hard waaien. Het is wel 28 graden dus dat was heerlijk verkoelend. Alleen raken al je gaten en holtes verstopt door de enorme massa pollen…

  We hebben de rest van de middag heeeeerlijk legge niks te doen en zo tegen half zes zijn we gaan lopen richting treinstation. We gaan vanavond namelijk eten bij de Mexicaan in Spittal en gaan met de trein. Nadat we getracht hebben om kaartjes te kopen ging Bennie toch even vragen waarom we geen retourtje op het display zagen van de ticket automaat. Toen werden wij vervolgens smakelijk uitgelachen door de dienstdoend treinmeneer achter het loket bleek dat het het totaal verkeerd hadden gedaan. We hadden gewoon 4-persoons groeps-dagkaarten moeten hebben natuurlijk (weten wij veel). Maar goed, uiteindelijk heeft deze hapsnurk het wel netjes opgelost voor ons en konden we instappen in de treinert. Precies op tijd trouwens wat het begon onmeunig te waaien en te spetteren.

  Het eten was fantastisch en volgevreten en al na-boerend stapten we 21:37 weer in de laatste trein terug naar Greifenburg. Daar zijn we meteen op bedde neergeflaired…

  HIER de foto’s van vandoage.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:19

One Response to “Lekker vliegen en lekker eten bij de Mexicaan”

 1. Sjeeraar Says:

  Wat heeft Marc in hemelsnaam gedaan op-bij foto 19? Arlette lijkt wel een exorcist…

Leave a Reply