mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08mei

  Als we vandaag de kemperluiken open slaan is het lekker weer maar plakken er al wel wat wolkjes aan het plafond. Het ziet er af en toe zelfs wat dreigend uit. We besluiten nog even te wachten met naar boven gaan tot het verwachtte hogedruktrogje het dal binnenloopt. Intussen hebben we de partytent afgebroken en al vast wat opgeruimd.

  Miep en Annie op safari

  Miep en Annie op safari

  Tegen een uur of twaalf knapt het inderdaad lekker op en zijn we met een busje naar boven getogen. Daar hebben we ons klaar gemaakt en zijn we weggestart. Het ging al weer makkelijk omhoog en gelukkig was het iets minder turbulent als gisteren, tenminste: dat vond ik… Anderen vonden het vandaag lastiger vliegen dan gisteren. Hoe dan ook: we hebben een klein plannetje gemaakt om naar Stagor te vliegen en dan over te steken naar de Weissensee en dan weer terug naar de kempif.

  Niet iedereen vond het lekker in de lucht dus een aantal is vrij vlot naar de landing gegaan. Ik heb de Weissensee via Stagor bereikt maar daar ging het wel raar in de lucht en ben weer naar de kempif gevlogen. HIER m’n vluchtdetails. Marc kreeg bij Stagor op z’n flikker van de wind- en turbulentiegod en is weer omgedraaid en terug gevlogen naar de kempiff…

  Annie is met Miep gaan fietsen naar de waterval vlakbij de oefenhelling en daarna naar de kloof bij Berg. Ze hebben een hele leuke dag gehad.

  ’s Middags hebben we weer heerlijk gerelaxeerd en gehangen en gewacht tot de B in het uur was 🙂 En zoals elke dag stroomde het LT pauperkamp algauw vol met allerlei vage bekenden en vrienden. ’s Avonds zijn we gaan eten in het restaurant met z’n allen. En daarna hebben we onder de shelter weer wat borrels soldaat gemaakt. Morgen gaan Miep en Jorden, Marc en Arlette en Jacqueline en Wouter weer terug naar Holland.  Jappie en wij gaan door naar Saltusio in Italie en daar komen Gerard, Marianne, Dirk en Jantine ook naar toe. En Den Vloam en Bart Pennenland gaan daar in etappes naar toe proberen te vliegen in de loop van volgende week… Leuk!
  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:23

Leave a Reply