mei 2015
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09mei

  Vanmorgen waren Annie en ik vroeg wakkert… We gaan vandaag opbreken en verkassen naar Saltusio samen met Jappie. De rest van de Teckels gaat naar huis…

  De B int uur!

  De B int uur!

  De familie Steengroeve had zoals gebruikelijk veel werk aan het opbreken van hun kampement meer zelfs Jorden was nog steeds in een soort relax-stemming. Jacqueline en Woutert hoeven niks op te breken want zij verbleven in een appartement. Lang verhaal weer wat kort: Rond 10 uur waren Annie en ik klaar en hebben afscheid genomen van de goegemeente. Ook Den Vloam en Bart Penneland kwamen nog even gedag zeggen en gingen toen met het busje omhoog om te vliegen.

  We hebben de kempert op ons gemakkie naar Saltusio gestuurd en rond 14:00 waren we op plaats van bestemming. We hebben vervolgens een mooie plek geconfiskeerd voor 7 laffe Teckels en de boel neergezet. Het is brotsig warm want het heeft hier gisteren veel geregend en de vochtigheid is bijna 100%. Al gauw kwamen Gerard en Marianne de kempif op wandelen en een uurtje later kwam ook de heer Stamgast aanzetten. We hebben de shelter opgezet en tenten opgebouwd en zijn toen een drankje (of 2) gaan nuttigen. ’s Avons hebben we gekookt en zijn we de landing gaan inspecteren. Nu zitten we gezellig onder de shelter met een borrelt en met een gezellige disco-zendert op de radio. Dirk en Jantine gaan vannacht rijden en komen morgen in de loop van de dag aan. We hebben er (weer) zin an!
  HIER de foto’s van vandaag (klik op de “i” bovenin om de begeleidende teksten te zien).

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:08

Leave a Reply