juli 2015
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jul

  We hadden al jaren het plan om eens met Eurofly mee te gaan vliegen In Feltre, Italie en eindelijk hebben we ons aangemeld… De beroeps-vakantie-gangert Mc O’Dirkus, Jappie en ik zijn van de partij en ook de “aanleunteckel” Pieter wist de prioriteiten juist te stellen en gaat ook mee vliegen in Feltre. Ondergetekende leek het wel een leuk idee om eerst een weekje in Greifenburg te vertoeven en omdat Mc O’Dirk met mij mee rijd naar Feltre moest hij dus ook mee naar Greifenburg :-). Jappie heeft een kampeerweek met de familie in Duitsland en komt dus niet naar Greifenburg maar gaat vrijdag vanuit Duitsland rechtstreeks naar Feltre. Pieter is al een week in Greifenburg dus die treffen we daar… Ondanks diverse verleidingsberichtjes op de LT WhatsApp groep en Facebook bleef het toch echt bij slechts 3 Laffe Teckels…

  De "onderweg-in-de-auto-foto"

  De “onderweg-in-de-auto-foto”

  Vanmorgen om 3:30 reed ik weg uit Olpae om Dirk op te halen in Amersfoort. Ik heb de Vølvø weer mutvol gepropt dus ik ben benieuwd of dat van Dirk er nog bij kan. Half vijf was ik bij Dirk en hebben we de boel er met wat zonloos geweld en schoenlepels erin gekregen. Rond 5 uur vertrokken we uit Amersfoort. De reis verliep zeer soepeltjes tot boven München. Daar begon het verkeer te stokken en liepen we wat vertraging op. Na Rosenheim ging het echter weer redelijk en eenmaal in Oostenrijk ging het weer als de brandweer.

  Rond 16:00 arriveerden we op de kempif en hebben we Pieter opgezocht. Die laag zwaar in de relaxstand op z’n stoel. Het is lekker weer en brotsig. we hebben even een plekkie uitgezocht bij Pieter in de steeg en toen vonden we het echt wel tijd veur een gerstenatje. 😉 Het werd al gauw gezellig en steeds zagen we weer bekenden lopen. We hebben de tenten opgezet en voor we het wisten was het tijd voor het diner. Ze hebben tegenwoordig iedere dag een “Tages Empfelung” (dagskootelt) en vandaag was dat Hakbraat met aardappelpuree. Dat leek ons wel wat en vergezeld met een “Beilagesalat” was het best te hachelen.Daarna zijn we nog een hassebassie bij de tent gaan doen maar al gauw werden door de intensieve dag de oogleden wel erg zwaar…

  Tja, en dan nog even over het weer: de voorspelling was dat er minstens 2 à 3 mooie vliegdagen zouden zijn deze week (dinsdag t/m donderdag) maar die voorspelling moeten we helaas naar beneden bijstellen. Het ziet er kort gezegd niet zo goed uit… Meestal trekt Greifenburg zich niet zoveel aan van de voorspellingen, dus daar zetten we dan maar op in. En anders gaan we gewoon wat eerder naar Feltre.
  Oant moarn! Jeffrey.

  De paar foto’s van vandaag komen bij de foto’s van morgen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:14

Leave a Reply