juli 2015
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jul

  We hebben vannacht heul lekker geslapen. Dat ging vooral goed omdat er een soort moessonregen over de kempif uitgestort werd en de tenten gelukkig waterdicht bleken te zijn. Langzaam aan gingen de tentritsen open en zijn we aan het ontbijt begonnen. Uiteraard gaat dit gepaard met een lekkere Nespresso en gekookt eitje. Gelukkig was het ’ s morgens droog en scheen het zonnetje. De voorspelling was dat het gedurende de dag dicht zou trekken en gaan regenen. We hadden ’s morgens kunnen gaan vliegen, waar we hadden allemaal nog niet zo’n haast. Dat zou dus indirect betekenen dat het een niet-vliegdag zou worden, maar dat was dan maar zo.

  Stefke Wajangpop

  Stefke Wajangpop

  Ze hadden dus regen voorspeld dus we hebben Edgar z’n tarp geleend (had ie zelf niet nodig) en hebben deze opgezet met 231 buizen, touwen en stangen van mij, en via m’n eigen zeiltje aangesloten op mijn Quechua. Niks te laat want ’s middags ging het behoorlijk regenen. We pasten er met z’n vijven onder én we zaten droog! 🙂 Helaas stond mijn voortent op een kuil waar zich behoorlijk wat water verzamelde, maar als Rijkswaterstater draai je je hand natuurlijk niet om voor een stukkie drainage. Ik heb een stuk uitgegraven en volgestort met grind van het pad en bij de volgende regenbui heeft ie z’n dienst al bewezen.

  Nadat we de bui uitgezeten hadden hebben we bij Edgar z’n ocasi aanleun-ten voor z’n kempert opgebouwd en toen was het eigenlijk al weer tijd voor een hassebassie 🙂 De rest van de dag kwamen er meer buien over hebben we noodzakelijkerwijs meer bier gedronken en hebben we het plan om zelf te gaan koken los gelaten en zijn het restaurant ingevlucht. Daar hebben we heerlijk gegeten (vooral schnitzels vonden gretig aftrek).

  Daarna nog een koffie en een afzakkertje onder de tarp en toen douchen en noar bedde 🙂
  HIER de foto’s van gisteren en vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:23

Leave a Reply