juli 2015
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jul

  Vandaag hebben na een relaxed ontbijtje het kampement afgebroken en gelukkig was het daarbij droog. Bij het inpakken van de laatste tas in de Vølvø begon het echter weer te spetteren dus we hebben geluk gehad. Ook Pieter breekt zijn poreuze tent voorzichtig af (hij blijkt na 12 jaar intensief gebruik totaal verstaft en poreus en alles wat je aanraak verandert in een gat…). Rond 11:00 waren we klaar en zijn we even koffie/thee gaan drinken bij het restaurant. Edgar blijft nog een paar dagen en komt dan ook naar Feltre.

  Kampement Arsié (Feltre)

  Kampement Arsié (Feltre)

  Rond half 12 reden we weg en eind van de middag arriveerden we in Feltre. Daar zagen we al wat Euroflyers zitten en hebben we ons kampement opgebouwd. Het is wel wat anders dan in Greifenburg want onderweg tikt de thermometer de 33 graden aan! 🙂 Smoorheet op de kempif en skitterrond weer. Al gauw stond de boel en hebben we een vroegtijdig Ländebiertje open getrokken 🙂 Het is een hele leuke kempif (Camping Lago) aan de rand van en prachtig blauw langgerekt meertje. We hebben de boel even verkent en kregen al bijna zin om te gaan zwemmen.

  Op een gegeven moment kwam de Eurofly-bus met aanhangert de kempif op rijden en was het handjes schudden geblazen. We hebben wat omgehangen en geklooid en toen was het al weer tijd veur kempif-kok Stefke om z’n 2 aangenomen kinderen te voeden… “Chicken Tonight Hawai” maar dan met kalkoenfilet en verse prei en witte rijst. Ook dat was weer best binnen te houden al zeg ik het zelf… ‘s Avonds niet veel bijzonders gedaan, maar lekker ge-ouweneeld en genoten van de zwoele Italiaanse avond.

  HIER de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:41

Leave a Reply