januari 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 26jan

  Het is vandaag weer prachtig weer als we de luiken open slaan. Het belooft een mooie- en warme dag te worden. Iedere dag trekken we minder kleren aan, en vandaag heb ik (Jeffrey) alleen een t-shirt onder m’n jas aan en ski ik in m’n Fjall Raven outdoorbroek…

  4 teckels in de lift

  4 teckels in de lift

  Na een heerlijk ontbijt zijn we op pad gegaan en hebben we fantastisch kunnen skiën. We zijn helemaal naar het skigebied hoog boven Serfaus gegaan en daar hebben we ons helemaal mottig geskied. De groep brak op een gegeven moment wel uiteen in diverse kleinere groepjes, maar dat was geen probleem want we hadden om 13:30 afgesproken in een bepaald restaurant waar we eerder geweest waren. Anita, Jan, Lieneke en ik hebben 5x dezelfde lift omhoog genomen om vervolgens op een hele mooie rustige brede piste skitterrond te carven. Dat was supergaaf!. In de loop van de middag zijn we weer richting Fiss/Ladis gegaan en hebben we lekker ge-aprés-skied in de Alm vlakbij ons chalet.

  Het diner was weer verukkulluk en al na-boerend zijn we vertrokken richting Fiss voor de Ski- en snowboard demonstratie en de skitterronde vuâhwerk show. De eitjeslift naar Fiss draait de hele avond en in Fiss ga je met de lift omhoog naar de piste waar de show zich zal afspelen. Sommigen gaan ook avond-skiën op de verlichte piste in Fiss dus die zijn eerder vertrokken.

  Het was een prachtige show met speedgliders, een verlicht modelvliegtuig, verlichte snowboarders, skieers, motoren en quads en projecties op de sneeuw. En het afsluitende vuurwerk was helemaal te gek. Een beetje tipsy van de jägerthee en glühwein zijn we weer terug gegaan naar het chalet.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:03

Leave a Reply