januari 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 27jan

  Het is vandaag weer warm en mooi weer. We gaan vandaag in de string skiën want anders gaan we peentjes zweten… Vandaag moeten we zelf voor het ontbijt zorgen want Ferdy en Tieske zijn vrij. Maar ze hebben uitgelegd hoe de oven werkt en dus konden we heerlijke broodjes afbakken. Jeeraar heeft voor de goegemeente gebakken eieren met spek gemaakt en dat ging er in as ketelappert.

  Na het ontbijt zijn we vertrokken richting hoog (daar is het wat koeler 🙂  ). Rudi en Bea en Ilonka en Karin gaan niet mee skiën; zij hebben door energiegebrek en/of een virus een rustdag. We zijn lekker gaan skiën en bovenaan de Planzeggbaan is er een splitsing gekomen tussen de Mastner-gangers en de mensen die een klein beetje in de buurt van Fiss wilden blijven. Kort gezegd hebben de ballen uit onze string geskied en was het weer een topdag. Marianne en ik zijn wat eerder terug gegaan want ik wilde in bad en even een uurtje nachtrust inhalen. De rest van de skiërs is elkaar bij de Frommes abfahrt weer tegen gekomen.

  ‘s Avonds zijn we naar de Pizzeria gegaan en hebben we de Pizza-caroussel gedaan. En we hebben met z’n 19-en gewoon 20 pizza’s verorbert… Dat is een record! En daarna kon er bij velen ook nog gewoon een Coup Denmark of Teramisu achteran! Ik zeg: “Buuuuurp” !

  HIER weer de foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:05

One Response to “Cohesie in de groep ver te zoeken”

 1. Tjitske Says:

  Hoe gezellig was het in die Pizzeria? Zelfs de datums gaan nu door elkaar lopen. En in zo’n toetje zit natuurlijk ook nog alcohoool. Hips.

Leave a Reply