januari 2016
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jan

  Jeeraar doet verslag: We zijn vanochtend met een kleiner gezelschap vertrokken, want er zaten een paar in de ziekenboeg. Halverwege de dag hebben we ons opgedeeld in 2 groepen en ik ben met Jan van B., Jan V., Olaf en Jasper verder gegaan.

  We hebben een lekker tempo aangehouden, waardoor we totaal bijna 83 km hebben afgelegd. Het ging dan ook fantastisch lekker. Onderweg kwamen we nog een deel van onze groep tegen en uiteindelijk zijn we met zo’ n 12 man nog wezen afpilsen.

  Aanvulling van Stefke: ‘s Middags mochten we niet al te laat terug komen bij het chalet want vandaag houden we het après-ski-feessie bij het Chalet. Ferdy en Tieske hadden een vuurtje gebouwd en allerlei lekkers op het terras klaar gezet met Glühwein en Rum-choco. En zelf waren ze in traditionele Oostenrijkse klamotten gekleed dus dat zag er erg leuk uit. Het werd al gauw heel gezellig en de melige après-ski muziek (en de drank die rijkelijk vloeide) zorgde er voor dat er al gauw de polonaise en andere ongein over het terras gingen. We hebben ook nog een paar staatsieportretten gemaakt met onze nieuwe Laffe Teckel banner.   Het was een leuke afsluiting van weer een geslaagde skidag.

  HIER weer een zooi foto’s

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:52

Leave a Reply