juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15jul

  Pieter, Dirk, Edgar en ik zouden naar Söll gaan voor de Airtime 2-landen trip, en aansluitend naar de overlandweek van Eurofly / Winxover in Arsié/Feltre, Italië. Helaas werd McDirk 4 weken eerder met de motor onderuit gereden door een andere motor en had hij wat “schade” opgelopen en kon dientengevolge niet mee… En Edgar bleek zich helemaal niet aangemeld te hebben voor de 2e week (overlandweek), dus de communicatie was niet optimaal. Gelukkig hebben we Edgar zo ver kunnen krijgen dat hij en Monique gewoon mee gaan naar Arsié over een week en dan een paar dagen mee vliegt…

  Arrivé camping Franzlhof Söll

  Ik ben dus vrijdagavond om 22:00 vertrokken richting Oostenrijk met de hoop geen files tegen te komen. Maar dat viel vies tegen. Tot Wurzburg ging het uitstekend maar daarna begon de ellende: de ene stau na de andere. Raaarrrrr! Uiteindelijk kwam ik half negen ‘s morgens aan op camping Franzlhof in Söll; 2 uur later dan gepland 😠. Pieter z’n tent had ik gauw gevonden en al gauw kwam ie uit z’n tent zetten met een slaperige harses. Afijn, de tent neer gepleurd en de auto uitgeladen en langzaam maar zeker werd het ook beter weer. Het was namelijk behoorlijk slecht weer geweest onderweg. De rest van de dag heb ik wat gehangen, geslapen, en het dorp verkend met Pietert. Edgar was inmiddels ook onderweg samen met Monique. Ze waren 6 uur s’morgens vertrokken maar hadden ook heul veul files. Uiteindelijk arriveerde ze rond 18:30 op de camping. ‘S avonds zijn we met de Airtimers gaan eten in een restaurant in het dorp en na een borrel op de camping kakten we allemaal in en zijn we noar bedde goan.
  De foto’s vind je op de weplogger van 16 juli.

  VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:45

Leave a Reply