juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jul

  Vandaag zijn we naar de Kampenwand gereden. Het is skitterrond weer maar overontwikkeling dreigt. We zijn met een aller kneuterigst eitjesliftje omhoog gevoerd en hebben daar eerst wat taart en koffie genuttigd.

  Pietert in retro-liftje

  Daarna zijn we naar de noordstart gelopen want op de west start stond de wind 90 graden cross. Eenmaal op de noordstart kwam de wind ook behoorlijk cross binnen. Na een poosje parawaiten was mijn geduld op en ik vond dat er wel startbaar was. Dus heb ik mijn naam als ongeduldige winddummy weer waar gemaakt.

  Kampenwand met Chiemsee op de achtergrond

  De start ging goed en met een beetje krabbend vliegen kwam ik over de bomenrij en kon hem richting west wegsteken met wind mee. Dat ging best hard en met een beetje sink maar verder ok. In de lucht was het best turbulent en ik wou dan ook niet te dicht bij de berg vliegen ook al zat ie in de zon. De kans dat de wind er overheen zou slaan was immers aanwezig. Boven het dal ging ik nog maar 10 km per uur en hielt niet veel over om de landing te halen. De rest zit nog boven te wachten en inmiddels zijn een paar mensen zich aan het klaar maken. Ik zit inmiddels in de skaat van een heul groot klimrek. 🙂

  Donkere luchten in de verte

  ‘s Avonds hebben we zelf gekookt en het blijkt dat in Pietert een top-camping-kok schuilt…Hij heeft… herstel… Wij hebben een 2-persoons Indische rijsttafel bereid met saté van de BBQ en dat was heul lekkert! Foto’s vind je op de weploggert van 19 juli.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:12

Leave a Reply