juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jul

  Vanmorgen werd ik wakker en toen regende het. Het om 8:30 klaar staan werd dientengevolge met een uurtje opgeschort. We zijn toen 10:00 in de lift gestapt en hebben toen een poosje koffie en gebak gedaan (en sommigen een enorme Jausenplatte met brood).

  Mooie wolken

  Toen de zon der bij kwam zijn we ons klaar gaan maken en hebben een vluchtje gemaakt. Pieter, Edgar en ik zijn op de camping geland en zijn toen lekker gaan lunchen. Na een poosje werd het wel heul lekker weer en zijn we weer omhoog gegaan. Edgar sloeg effe over en ging met Monique shoppen. Eenmaal boven kwam de rest ook boven en zijn we weg gestart. Het was even zoeken maar er was thermiek en na verloop van tijd zaten we mooi boven de start. We hebben wat rond gevlogen en Vincent en ik staken weg richting noord. We hoopten op de hoek bij de steengroeve thermiek te vinden maar helaas.

  We zijn toen omgekeerd en ik ben op de camping geland en Vincent ook zo goed als. Pietert was daar al geland en later kwamen ook André en Ayke aanvliegen en hebben hem op de camping neergezet. Daarna hebben we gezellig in de skaad een biertje gedronken en wat geknabbeld. ‘s Avonds hebben we weer op het terras gegeten en dat was weer heul lekkert.

  Stefke had sjans

  Daarna zijn we het dorp in gegaan want elke woensdag is het feest met muziek, kraampjes en zuiperij 😀. Erg gezellig. Morgen komt er al. vroeg bewolking en later ook regen dus waarschijnlijk is een vroege glijvlucht alles wat er te halen is. HIER de foto’s van afgelopen dagen

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:21

Leave a Reply