juli 2017
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 20jul

  Vanmorgen vroeg hoorde ik weer wat spetters op de tent maar dat was van korte duur. Het was best lekker weer bij het ontbijt en we zijn vandaag naar de Achensee geweest om te gaan vliegen. Het is een mooie omgeving met een skitterrond meer en een leuk stoomtreintje wat ieder uur langs komt. Je gaat daar met een lift omhoog en start dan op een weitje waar je een haakse bocht moet maken als je los bent.

  We konden leuk blijven hangen en de 2e vlucht was helemaal goed want ik ben toen boven de ridge aan de overkant van het meer uitgekomen en heb een mooie vlucht kunnen maken. Helaas kon Edgar niet meer starten omdat er rugwind kwam en de wolken erg donker werden en zakten. Bovendien was de wind op de landing hard geworden. De piloten die nog in de lucht waren zijn toen geland en we hebben lekker even op een terrasje gezeten. Daarna naar huis en even langs de Mpreis supermarkt in Söll en toen brak me er toch een zondvloed los!!! We hebben eenmaal terug op de camping in de auto moeten wachten tot het iets droger werd want er was een wolkbreuk gaande met keiharde windstoten. Toen het iets minder werd konden we de tent in vluchten. Ik had een gevalletje waterschade want ik had m’n hor te ver open staan. Geen noemenswaardige schade alleen wat dekjes nat.

  Na de gebruikelijke borrelbreak zijn we gaan koken. Alles in de tent want het regende nog steeds. Ik heb pasta gemaakt voor mij en m’n aangenomen zoon Pieter. Edgar en Monique hebben ook pasta gemaakt. Uiteindelijk hebben we het onder Pieter z’n luifel opgegeten en toen werd het ook al weer langzaam droog en brak de zon door. ‘s Avonds hebben we een paar potjes geklaverjast met heule rare Oostenrijkse kaarten met maffe figuurtjes. Was weer erg gezellig. 😆 Foto’s vind je op de weploggert van 22 juli.

  <- VORIGE   VOLGENDE ->

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:23

Leave a Reply